Българският ИТ портал
Потребителско име
Парола
Регистрация
Нова парола
Изпрати SMS | Новини | Онлайн превод
  SoftVisia

Стартираха продажбите на смарт очилата Toshiba dynaEdge AR Smart Glasses

     Toshiba dynaEdge AR Smart Glasses

Отделът Client Solutions Division на корпорацията Toshiba обяви, че започва продажбите на очилата за допълнена реалност dynaEdge AR Smart Glasses.

Новото устройство е предназначено за използване в производството и дава възможност по време на работа да се преглеждат чертежи, четат документации, да се осъществява видеовръзка, да се заснемат снимки и видеа, да се получава онлайн справка за обектите и т.н.

     Toshiba dynaEdge AR Smart Glasses

Смарт очилата Toshiba dynaEdge AR Smart Glasses се състоят от няколко модула. Това са самите очила dynaEdge AR100 Head Mounted Display (HMD), миникомпютъра dynaEdge DE-100 Mobile Mini PC, USB Type-C кабел и защитен калъф.

Миникомпютърът dynaEdge DE-100 се базира на процесор Intel Core M от шесто поколение. Налични са от 4 до 16 GB оперативна памет и от 128 до 256 GB флаш-диск. На корпуса са разположени бутоните, USB Type-C и USB Type-A портове, скенер за пръстови отпечатъци и слот за microSD карти памет. Поставен е и Wi-Fi 802.11ac/Bluetooth блок. Устройството работи под управлението на операционната система Windows 10 Pro.

     Toshiba dynaEdge AR Smart Glasses

dynaEdge AR100 има 0,26-инчов екран с резолюция 640х360 точки, създаващ изображение, аналогично на 4,1-инчов екран от разстояния 36 сантиметра.

Стандартният комплект dynaEdge AR Smart Glasses струва $1900. Предлагат се и версиите Basic и Performance с цена $2400.

Коментари
Все още няма коментари
Статистика
Прегледи 16
Коментари 0
Рейтинг
Добавена на17 Май 2018
ИзточникKaldata

Тагове
dynaEdge, Smart, Toshiba, Glasses
Ние във фейсбук