Футболен отбор си избра „официална криптовалута“

.td_uid_42_5d29a7715b821_rand.td-a-rec-img{text-align:left}.td_uid_42_5d29a7715b821_rand.td-a-rec-img img{margin:0 auto 0 0}

Litecoin Foundation и отборът по американски футбол „Маями Долфинс“ анонсираха старта на общо сътрудничество, което ще стимулира използването криптовалутата Litecoin (LTC) от феновете на клуба. Споразумението ще влезе в сила през новия сезон на Националната лига по футбол на САЩ, превръщайки Litecoin в “официална криптовалута“ на клуба, съобщава Coinspeaker.

Феновете на отбора ще получат възможността да си закупуват билети онлайн или на будките пред „Хард Рок Стейдиъм“ с помощта на LTC. Заедно с това, те ще могат да си закупуват и специалните благотворителни билети, издавани от клуба, с помощта на биткойн и LTC.

„Това сътрудничество представя Litecoin пред публика от милиони по целия свят във време, в което приемът на криптовалутите продължава да расте, а екосистемата е напълно способна да подкрепи реални приложения по начини, по които досега това не е било възможно. Ние гледаме на това като на мощен път да провокираме интереса у хората и да ги образоваме за Litecoin и криптовалутите в един наистина огромен мащаб“, сподели в специално изявление Чарли Лий, управляващ директор на Litecoin Foundation.

.td_uid_41_5d29a7715b4f7_rand.td-a-rec-img{text-align:left}.td_uid_41_5d29a7715b4f7_rand.td-a-rec-img img{margin:0 auto 0 0}

Бракът между криптосвета и спорта съвсем не е непознат. За последно чухме за осъществена голяма сделка в тази област, когато в края на миналата година холандски стартъп в областта на блокчейн технологиите обяви, че е придобил испанския футболен клуб Елче, който се състезава във втория ешелон на местното първенство.

Коментари
Все още няма коментари
Статистика
Прегледи 3
Коментари 0
Рейтинг
Добавена на13 Юли 2019
ИзточникKaldata

Тагове
Litecoin
Ние във фейсбук