Днес е юбилейното десето издание на най-големия икономически форум Шумът на парите

      -     .td_uid_42_5cb598129757c_rand.td-a-rec-img{text-align:left}.td_uid_42_5cb598129757c_rand.td-a-rec-img img{margin:0 auto 0 0}

Два дни, 46 лектора и вход свободен на Шумът на парите

Днес започва юбилейното 10-о издание на най-големия икономическия форум Шумът на парите, а тазгодишното издание се очертава като едно от най-интересните в историята на икономическото събитие.

На сцената в зала 6 на Националния дворец на културата в двата му дни (16 и 17 април) ще се качат 46 български и чуждестранни лектори. Общо 50% (23 на брой) от лекторите правят своя дебют на Шумът на парите.

Събитието е с безплатен вход за всички желаещи да чуят новостите в света на управлението на личните финанси, технологиите, банките, образованието и имотите.

Ето и какво предвижда програмата в двата дни на мероприятието:

.td_uid_41_5cb59812972d9_rand.td-a-rec-img{text-align:left}.td_uid_41_5cb59812972d9_rand.td-a-rec-img img{margin:0 auto 0 0} 16 април (вторник), 9.30 часа – ЛИЧНИ ФИНАНСИ

Акцент в дискусията ще са управлението на спестяванията ни на фона на ниските лихви по депозитите, предлагани от търговските банки, но и евентуалната криза, която може да застраши както личните ни средства, така и бизнеса като цяло.

16 април (вторник), 11.30 часа – ДВИГАТЕЛИ НА РАСТЕЖА

Дискусията ще приветства представители на големи български компании, които ще споделят очакванията си за икономиката след влизането на страната ни в т.нар. чакалня на еврозоната и как това ще се отрази на доходите и бизнеса ни. Други важни теми, на които ще получим отговор, са: кои са двигатели на растежа на българската икономика в момента? По какъв начин големите компании в страната се справят с липсата на работна ръка? Какви са предизвикателствата пред онлайн търговията и как да привличаме нови купувачи?

16 април (вторник), 13.00 часа – techНОЛОГИИ

След дискусията ще знаете десетте неща, които ще променят живота ни през следващото десетилетие, бъдещето на социалните мрежи и дали е опасен изкуственият интелект. Ще си говорим и за пазара на интернет у нас, онлайн търговията и ефективните начини за реклама на бизнеса ни.

17 април (сряда), 9.30 часа – БАНКИ

Банковата дискусия предвижда участието на представители на 4 от 5-те най-големи банки в страната, но също и на други по-малки, но доста активни играчи у нас. Панелистите ще споделят очакванията си за движението на лихвите по депозити и кредити, имотния пазар, консолидацията в сектора, както и бъдещето на банковите клонове.

17 април (сряда), 11.30 часа – ОБРАЗОВАНИЕ

Дискусията дебютира в програмата на Шумът на парите, предвид факта, че темата е изключително популярна в последните години, както за поддръжането на ръста на икономиката, така и за отделните бизнеси, страдащи от липсата на качествена работна ръка. След този панел всеки от присъстващите ще знае десетте ключови умения, които могат да ни донесат успех в идните години и какво търсят големите работодатели у служителите. Ще потърсим отговор и на въпроса – къде да продължим образованието и какви добри практики от чужбина можем да внедрим в родните училища и университети.

17 април (сряда), 13.00 часа – ИМОТИ

След като вече сме научили какви ще са лихвите по кредитите, ще разберем и очакванията на големите имотни агенции за това дали ще продължи ръстът на цените на имотите в следващите месеци. А какво ще се случи през 2020 г.?

Има ли необходимост от нови молове и офис сгради у нас? Експертите в сектора ще представят и новите квартали в големите градове, както и най-актуалните имотни проекти в София.

Програма на събитието и имена на всички участници в дискусионните панели следете тук: https://profit.bg/forum/

Коментари
Все още няма коментари
Статистика
Прегледи 1
Коментари 0
Рейтинг
Добавена на16 Апр 2019
ИзточникKaldata

Тагове
imgmargin0, auto
Ние във фейсбук