Значителни подобрения в Microsoft Edge

   Microsoft Edge.td_uid_42_5cb55fceec989_rand.td-a-rec-img{text-align:left}.td_uid_42_5cb55fceec989_rand.td-a-rec-img img{margin:0 auto 0 0}

Microsoft обнови тестовите версии на браузъра Edge, който наскоро започна да използва енджина на Chromium.

Първоначално в браузъра Edge бе предвидено използването единствено на търсачката Bing. Освен това, можеше да се търси и в YouTube. Сега са добавени и търсачката на Google, Yahoo и DuckDuckGo.

   Microsoft Edge

.td_uid_41_5cb55fceec711_rand.td-a-rec-img{text-align:left}.td_uid_41_5cb55fceec711_rand.td-a-rec-img img{margin:0 auto 0 0}

Процесът на търсене не е променен. Могат да се търсят и намират думи и фрази, въведени както в адресния ред, така и в след кликване с десен бутон на мишката върху маркираn в уеб страницата текст.

Съвсем скоро софтуерният гигант възнамерява да добави и преводач. Превеждането ще се осъществява с помощта на онлайн услугата Microsoft Translator. Всичко ще се става автоматично – тоест, ако потребителят отвори уеб страница с непознат за него език, съдържанието автоматично ще бъде преведено на неговия роден език. Тази опция може да бъде променена, след което преводът ще се извършва след клик върху специален бутон.

   Microsoft Edge

Тестовете на браузъра Edge, базираn на енджина от Chromium започнаха в средата на месец март. Microsoft работи усилено, за да добави допълнителни анимации и елементи на дизайна, превръщащи Edge в истински Windows браузър. След инсталирането програмата се стартира бързо и пита потребителя иска ли да прехвърли данните си от друг софтуер (Chrome, стария Edge). След това началният екран предлага различни стилове на главната страница, преди да получите възможността да сърфирате онлайн.

Коментари
Все още няма коментари
Статистика
Прегледи 4
Коментари 0
Рейтинг
Добавена на16 Апр 2019
ИзточникKaldata

Тагове
Edge, Microsoft
Ние във фейсбук