Новият Predator Helios 700 на Acer – революционен дизайн и клавиатура

 Predator Helios 700  Acer –    .td_uid_42_5cb080263be2e_rand.td-a-rec-img{text-align:left}.td_uid_42_5cb080263be2e_rand.td-a-rec-img img{margin:0 auto 0 0}

По време на ежегодната пресконференция в Ню Йорк компанията Acer представи два геймърски лаптопа от серията Predator. Това са новият Predator Helios 700 и обновеният Helios 300. Лаптопите се базират на процесорите Intel Core от 9-то поколение и на графика до GeForce RTX 2080 включително.

Predator Helios 700 Predator Helios 700  Acer –

В Predator Helios 700 се използва клавиатурата Hyper Drift, която може да излиза малко напред, за да се осигури по-добър приток на въздух и да се подобри удобството на използването – тя се намира по-близо до потребителя и не е необходимо да се протягат ръцете, за да се достигнат клавишите. Лаптопът се базира на процесора Intel Core i9 с възможност за овърклок. Графиката се осигурява от видеокартата GeForce RTX 2080 или 2070. Налични са до 64 GB оперативна памет тип DDR4 и мрежовия адаптер Killer DoubleShot Pro, който е в състояние четворно да увеличи пропускателната способност дори и в най-натоварените с безжичен мрежови трафик помещения.

Лаптопът е оборудван със 17-инчов IPS дисплей с резолюция Full HD, честота на обновяване 144 Hz и време за реакция на точката 3 ms. Поддържа се технологията NVIDIA G-SYNC. Реалистичният и наситен звук се осигурява от пет говорителя плюс мощен субуфер.

.td_uid_41_5cb080263ba17_rand.td-a-rec-img{text-align:left}.td_uid_41_5cb080263ba17_rand.td-a-rec-img img{margin:0 auto 0 0}  Predator Helios 700  Acer –

Охлаждането на устройството се осъществява от двата разработени от Acer вентилатора AeroBlade 3D, пет медни топлинни тръби, изпарителна камера и технологията Acer CoolBoost. След излизането на клавиатурата напред, се открива достъпа до две големи отверстия, които подобряват охлаждането на мощните компоненти и се дава възможност за осъществяване на овърклок. Топлинните тръби се виждат през единия стъклен панел в корпуса на устройството.

Допълнителният клавиш Turbo мигновено включва клокването на системата, а новият бутон Sense дава достъп до информацията за температурата на процесора, управлението на вентилаторите, RGB подсветката и до други функции. Индивидуалната подсветка на клавишите може да се използва и в игрите: заедно с функцията Predator RGB Assault-League of Legends (LoL) тя се синхронизира с протичащото на екрана действие и се променя в зависимост от ситуацията.

Predator Helios 300

 Predator Helios 700  Acer –

В обновения геймърски модел е поставен процесор Intel Core i7 от 9-то поколение и видеокартата GeForce RTX 2070 Max-Q. Тук също е поставен клавиша Turbo и се използва същия мрежови адаптер DoubleShot Pro. В този лаптоп могат да бъдат инсталирани до 32 GB оперативна памет, два PCIe NVMe флаш диска с възможност за изграждане на RAID 0 плюс два обикновени хард диска.

 Predator Helios 700  Acer –

Helios 300 е един от първите от този клас лаптопи с поддръжката на кадрова честота 144 Hz. Предлагат се модели с 15,6 и 17,3-инчови дисплеи с тънки рамки, Full HD резолюция, тънки рамки и време за реакция на точката също 3 ms.

Освен това, в тази версия е поставена съвсем нова RGB клавиатура с подсветка в четири отделни зони и с фирмения шрифт Predator.

Коментари
Все още няма коментари
Статистика
Прегледи 4
Коментари 0
Рейтинг
Добавена на12 Апр 2019
ИзточникKaldata

Тагове
Helios, Predator, Acer
Ние във фейсбук