Най-иновативната прахосмукачка, създавана някога, вече е в България

.td_uid_42_5c8b7656055c1_rand.td-a-rec-img{text-align:left}.td_uid_42_5c8b7656055c1_rand.td-a-rec-img img{margin:0 auto 0 0}

- ,  ,

Roomba i7+, най-новата и най-иновативната прахосмукачка-робот на компанията iRobot, вече е налична и в България.

“Чрез способността си да научава жилищните планове и да се адаптира, както и да изпразва сама контейнера за боклук, iRobot Roomba i7+ е най-иновативната прахосмукачка-робот създавана някога“, коментира Колин Ангъл, председател и главен изпълнителен директор на iRobot. “Този робот се доближава до мечтата ни за прахосмукачка-робот, с която се впуснахме в това приключение преди 20 години“, добавя още той.

- ,  ,

.td_uid_41_5c8b7656050d2_rand.td-a-rec-img{text-align:left}.td_uid_41_5c8b7656050d2_rand.td-a-rec-img img{margin:0 auto 0 0}

С помощта на технология за интелигентно картографиране Imprint™, Roomba i7+ изучава и прави карта на помещението, което трябва да изчисти. Роботът запаметява до 10 жилищни плана и имената на стаите в тях. Така, ако бъде  преместен на друг етаж или в друго жилище, той ще разпознае локацията и ще я изчисти, както е инструктиран. Новата Roomba може да почиства конкретно помещение (само всекидневната например) чрез гласова команда или настройка в мобилното приложение iRobot HOME.

- ,  ,

Патентованата iRobot навигация iAdapt® 3.0 с технология vSLAM®  помага на Roomba i7+ безпроблемно и ефективно да се придвижва в жилището, като запомня къде вече е почистила. Когато приключи с чистенето, Roomba i7+ сама изпразва контейнера за боклук в първата по рода си самопочистваща база Clean Base™, която се предлага в комплекта. Така потребителите забравят за чистенето за седмици наред.

- ,  ,

iRobot Roomba е единствената прахосмукачка-робот, която чисти с две гумени четки за различни повърхности, които работят заедно, за да отстранят ефективно мръсотията от твърди подови настилки и килими. Roomba i7+ автоматично настройва височината на почистващата глава, така че двете четки да се адаптират към пода. Едната четка разчетква мръсотията от подовите настилки, а втората се движи в срещуположна посока, за да повдигне мръсотията. И вместо четки с косми, които е възможно да пропуснат мръсотия или да се огънат, гъвкавите четки за различни повърхности обгръщат пода и почистват всичко – от прах и леки замърсявания до козина на домашни животни, коса и по-едри боклуци.

- ,  ,

Roomba i7+ успешно почиства пространството под мебелите, като използва високо-ефективен филтър, който улавя до 99% полен, акари, кучешки и котешки алергени, а патентовата технология Dirt Detect™ позволява чистенето на по-замърсените участъци. След края на почистващия цикъл Clean Map™ в приложението iRobot Home предлага отчет за свършената робота.

Платено съобщение

Коментари
Все още няма коментари
Статистика
Прегледи 5
Коментари 0
Рейтинг
Добавена на15 Март 2019
ИзточникKaldata

Тагове
Roomba, iRobot, auto, imgmargin0, Clean
Ние във фейсбук