Viber пуска ексклузивни видеа във формата на сърце за Свети Валентин

Viber

След като през 2018 г. над 6 милиона любовни стикери и GIF-ове бяха споделени във Viber, тази година любимото приложение подарява на потребителите си моментно видео с форма на сърце за всички, които искат да споделят чувствата си за празника

 Viber, една от водещите платформи за разговори в света, представи специална функционалност за Св. Валентин – моментно видео с форма на сърце. Ексклузивното решение вече е достъпно за всички iOS и Android потребители във Viber до 15 февруари.

С наближаването на Св. Валентин, всички се вълнуваме и усещаме пеперуди в стомаха. В навечерието на най-романтичния празник политат сърдечни и закачливи текстове между влюбените, но да не забравяме, че всеки се оглежда за нови и атрактивни начини да спечели сърцето на любимия човек. Този Св. Валентин Viber подправя празника с новия начин да кажем „Обичам те“ – на приятел, семейството или любимия човек. Чрез своята лимитирана функционалност Viber предоставя възможност на своите потребители да изпратят любовните си послания по целия свят по един забавен и привличащ вниманието начин.

Моментните видеа, които всеки може да запише с натискане и задържане на бутона директно в чата, са с продължителност до 30 секунди

Тази вълнуваща функционалност е идеално допълнение към останалите безброй решения за дигитално изразяване на любовта ни към близките ни – от стикери и GIF-ове до цветни фонове на съобщенията “Shouts” – всички те разполагат с богато интерактивно любовно съдържание изключително подходящо за празника.

Според мнозина Viber е най-сигурното и конфиденциално приложение за разговори, което позволява на потребителите, които държат на защитата на личните данни по целия свят да изразят любовта си дискретно чрез т.нар. Secret Chats, в които съобщенията се изтриват автоматично след предварително зададен период от време, блокирано е правенето на screenshots и дори всеки разговор може да бъде скрит от основния акаунт и заключен с парола.

“През 2018 г. потребителите ни по света изпратиха над 6 милиона любовни стикера и GIF-ове, с които изразиха обичта, емоциите и чувствата си към тези, на които държат“ сподели Офир Ейял, главен оперативен директор на Viber. “С Viber вече излизаме извън дигиталното пространство, свързваме потребителите на емоционално ниво с тези, които обичат най-много благодарение на моментното видео-сърце за Св. Валентин. Така те могат да впечатлят и изненадат любимите си хора независимо в коя точка по света се намират”.

Видео-сърцето е част от най-новата 10-та версия на Viber, която миналата седмица оживя за потребителите с нов дизайн, подобрено изживяване и по-висока скорост. Viber 10 е достъпен в App Store и Google Play Store.

Ако искаш да научаваш първи новостите и актуализациите във Viber, последвай официалното Community на Viber за България.

Коментари
Все още няма коментари
Статистика
Прегледи 3
Коментари 0
Рейтинг
Добавена на13 Фев 2019
ИзточникKaldata

Тагове
Viber
Ние във фейсбук