LG представи нов Sound Bar 2019 на CES

LG   Sound Bar 2019  CES

LG зарадва любителите на домашното кино и качествения звук с представянето на новата си линия от аудио системи Sound Bar на изложението CES 2019 в Лас Вегас.

Новите аудио системи на LG са с още по-добро качество на звука, благодарение на съвместната работа на компанията с Meridian Audio, пионери в разработването на устройства с висококачествен звук

Системата има смарт фунционалност и модерен дизайн, който позволява на силния многоизмерен звук да достигне до всички кътчета на стаята. Интегрирането на изкуствен интелект е причината системата Sound Bar да е отличена с две награди за иновативност от изложението за моделите SL9YG и SL10YG.

Партньорството на LG с Meridian позволява на компанията да продължава да подобрява качеството на звука на своите продукти, като иновациите са част и от трите нови модела на Sound Bar – SL10YG, SL9YG и SL8YG. С над 25 години отпит като едни от пионерите в цифровата обработка на сигнали, Meridian с тяхната Bass & Space технология дават на звука перфектно качество, кристална чистота и силен бас. Заедно с Image Elevation технологията, която е проектирана да даде дълбочина на звука, Meridian създава истинско кино преживяване, със сила на звука като никоя друга система.

LG   Sound Bar 2019  CES

Новата аудио система на LG има възможност да миксира няколко аудио канали, като създава абсолютен звуков баланс. Технологията на Meridian Upmix повишава дълбочината на звука и подобряване яснотата на гласовете и водещите инструменти.

Моделите на Sound Bar SL10, SL9 и SL8 поддържат Dolby Atmos и DTS:X, като тези две техологии ще позволят на потребителите да се насладят на реалистичен съраунд звук, който идва от много страни и е с различна дълбочина. Новите премиум аудио системи на LG повишават качеството на звука, като го доближават до качеството в студиата.

Аудио системата Sound Bar предлага и смарт функция за изкуствен интелект с вградения Google Assistant, който позволява работа с устройството с гласови команди. Подребителите могат да увеличат звука с команда “Хей Google, увеличи звука” или пък “Хей Google, коя е тази песен?” при слушане на музика.  Системата може да се свърже и с други устройства на LG, за да бъдат управлявани и те с гласови команди.

Новите аудио системи Sound Bar имат изчистен и стилен дизайн, който изключително много подхожда на OLED телевизорите на LG. Със своите компактни 57mm дълбочина, LG SL9 моделът може да постви директно на стената и да спести пространство и да се впише във всеки интериор. Интегрираният сензор със жироскоп изчислява позицията на устойството в стаята за да осигури оптимално разпръскване на звука.

LG   Sound Bar 2019  CES

“Новите LG аудио системи Sound bar създават невроятно преживяване за потребителите, благодарение на партньорството ни с Meridian и с включването на изкуствен интелект.”, казва Ким Да-чул , ръководител на отдела за аудио и видео в LG’s Home Entertainment Company. “Висококачествния звук и разнообразието от продукти превръщат домашното развлечение в още по-удовлетворяващо преживяване, което е провокирано и от голямото търсене на премиум аудио системи с впечатляващо качество на звука, модерен дизайн и по-голямо удобство при използване.”

Коментари
Все още няма коментари
Статистика
Прегледи 15
Коментари 0
Рейтинг
Добавена на11 Ян 2019
ИзточникKaldata

Тагове
Sound
Ние във фейсбук