Електрическият скутер Kugoo S1: най-мощният конкурент на Xiaomi M365

  Kugoo S1: -   Xiaomi M365

През последните няколко години електрическите скутери навлязоха в Европа и постепенно се използват като лични превозни средства. Те неизбежно ще се превърнат в неразделна част от нашето ежедневие, понеже са удобни, бързи и екологични. Но по-популярните електрически скутери на повечето производители станаха твърде конвенционални, включително и скутерът Xiaomi M365, при който дизайнът и функционалността се обновяват твърде бавно. Новият електрически скутер Kugoo S1 се произвежда от един от най-популярните китайски производители на скутери. Той предлага редица нови функционалности и подобрения, с които компенсира недостига на скутери на пазара към днешен ден. Компанията Kugoo разполага със собствен склад в Полша, който предлага бърза безмитна доставка. В Полша се намира и сервиза на Kugoo.

Електрическият скутер Kugoo S1 се състои от четири основни модула: дисплей, табло, двигател и блок с акумулаторни батерии. Потребителите могат съвсем лесно да изваждат, ремонтират и инсталират тези модули. Възможен е ъпгрейд и персонализиране на скутера – инсталиране на GPS, поставяне на говорители и т.н. Има много други почти фантастични идеи, които производителят продължава да разработва.

  Kugoo S1: -   Xiaomi M365

Скутерът Kugoo S1 предлага много възможности и директно се конкурира с другите електрически скутери на пазара, включително и с Xiaomi M365. Новият Kugoo S1 дори е по-добър:

Използва се мощен 350 W електрически мотор, с който лесно се преодоляват и най-стръмните наклони. Той е много по-добър от 250 W електромотор на M365.След 4 часово зареждане пробегът на скутера е 30 км, а ако водачът е по-лек, пробегът достига 35-40 кмЗа разлика от M365 с лимит до 100 кг, Kugoo S1 може да транспортира до 120 кг полезен товарLCD екранът показва в реално време скоростта, километрите, времето, мощността, напрежението и т.н. Това означава, че вече не се налага да вадите смартфона, за да проверите тези данниСкутерът Kugoo S1 има три скорости: за 15 км/ч, 25 км/ч и 30 км/ч. Потребителят лесно може да ги превключи по електронен път и да избере най-подходящата скорост в зависимост от пътните условия. Това дава много по-голяма сигурност при придвижването.Височината на скутера може да се променя и да се настрои на 930 мм, 1070 мм или 1160 мм, като по тази начин пътуването е много удобно.Кормилото се сгъва и по този начин електрическият скутер заема по-малко място в сгънато състояние

  Kugoo S1: -   Xiaomi M365

Електрическият скутер Kugoo S1 може да бъде закупен оттукЕлектронен купон за използване на отстъпката: WAQDZNDZЦена: $329,99 / €287,49

Доставката се осъществява от полския склад на компанията Kugoo. Самата доставка е безплатна, безмитна и бърза. Сервизът за обслужване на електрическите скутери на компанията също се намира в Полша.

 

Платено съобщение
Коментари
Все още няма коментари
Статистика
Прегледи 3
Коментари 0
Рейтинг
Добавена на10 Ян 2019
ИзточникKaldata

Тагове
Xiaomi, M365, Kugoo
Ние във фейсбук