CES 2019: DJI представи дистанционно за дронове с HD дисплей

Досега управлението на един от по-достъпните дронове на DJI обикновено означаваше използването на вашия смартфон като екран. Сега вече имате по-добър вариант – DJI пусна Smart Controller със своъ собствен 5.5-инчов дисплей.

Устройството за дистанционно управление ви дава повече тактилни контроли за полета, както и оглед на това, което дронът вижда в 1080p визия. То може да бъде по-добър избор, ако редовно летите при ярка слънчева светлина, благодарение на яркостта на екрана от 1000 cd/m2, която позволява да остане видим на открито.

Смарт контролерът вече е на разположение и работи с по-нови DJI дронове, включително семейството Mavic 2. Има само една пречка: цената.

На цена от 649 долара, той струва около половината от самия Mavic 2 Zoom и почти толкова, колкото и разумно висок клас смартфон. Това има най-голям смисъл, ако сте ентусиаст или си изкарвате прехраната от въздушните кадри, заснети с машината. DJI ще има Mavic 2 пакети с дрон и дистанционно, които биха могли да направят дистанционното по-достъпно, но може да искате да се придържате към телефона си, не сте толкова отдадени на въздушните занимания.

Коментари
Все още няма коментари
Статистика
Прегледи 3
Коментари 0
Рейтинг
Добавена на09 Ян 2019
ИзточникKaldata

Тагове
Ние във фейсбук