Дигитален бардак продава девствеността на робот за 10 000 долара

Секс роботите в момента са последен писък на технологията и все по-голям брой „роботски бордеи“ разделят общественото мнение, докато опипват почвата в САЩ и Канада.

Но ако роботът още не е правил секс, това прави ли го девствен? Според служител на Abyss Creations с псевдонима Unicole Unicron, в действителност роботът може да бъде смятан за такъв. В момента тече кампания за набиране на средства за създаване на първия по рода си секс бордей, миналия месец. Сумата, която трябва да бъде събрана за още 9 дни на активност, е 155 000 долара (в момента набраните средства са по-малко от 3 000, така че определено няма успех на този етап). Срещу 10 000 долара, инвеститорите могат да се ползват със съмнителната привилегия да спят с „девствен“ секс робот в бордея Eve’s Dreams в Калифорния.

Но сексът с обикновен робот – такъв, който вече е използван за секс – струва само 122 долара, което е в пъти по-евтино преживяване. В крайна сметка да не забравяме, че се касае грубо казано за кукла в човешка форма, и фактът, че е била използвана преди това, не пречи особено.

Въпросът може да изглежда прекалено теоретичен сега, но тъй като технологията непрекъснато се подобрява, етиката при секс роботите ще става все по-честа тема за дискусия.

Коментари
Все още няма коментари
Статистика
Прегледи 11
Коментари 0
Рейтинг
Добавена на04 Дек 2018
ИзточникKaldata

Тагове
Няма, тагове
Ние във фейсбук