Harley-Davidson показа офроуд електрическия си мотор LiveWire

Harley-Davidson работи по своя електрически мотор LiveWire вече от четири години и легендарният производител най-сетне е почти готов с предложението си за екомотористи. Компанията използва мотошоуто EICMA в Милано, за да демонстрира серийната версия на модела и да сподели някои негови технически параметри, макар най-важният от тях – максималния пробег – засега да не е ясен.

Това, което знаем обаче е, че ще може да го заредите у дома с базово Level 1 е-зарядно, както и с Level 2 и 3 зарядни за по-бързо зареждане. Всички автосалони, които ще продават мотора, трябва да разполагат на място и със зарядна станция от второ ниво.

LiveWire идва със седем режима на каране, включително три, които може да програмирате сами. Моторът има различни системи за стабилност и спирачки, както и тъчскрийн за навигация, опция за музика, Bluetooth връзка и др.

Като повечето е-превозни средства, които звучат като рояк комари, а не истински автомобили, моторът ще издава псевдо стартиращ звук и при висока скорост.

„Този звук представлява нежната електрическа мощ на мотоциклета“, казва компанията.

Harley-Davidson потвърди, че LiveWire ще бъде на пазара през 2019 г. Цената и старта на предварителните поръчки ще бъдат обявени през януари. Надяваме се, че дотогава ще научим и обхвата, ускорението и други ключови характеристики.

Harley-Davidson      LiveWireLiveWire 2018. Spain
Коментари
Все още няма коментари
Статистика
Прегледи 13
Коментари 0
Рейтинг
Добавена на09 Ноем 2018
ИзточникKaldata

Тагове
HarleyDavidson, LiveWire
Ние във фейсбук