Българският ИТ портал
Потребителско име
Парола
Регистрация
Нова парола
Изпрати SMS | Новини | Онлайн превод
  SoftVisia

Биографичната книга на Сатя Надела „Да натиснем REFRESH“ бе издадена на български

       REFRESH

Издателство „Хермес“ издаде на български език биографията на Сатя Надела „Да натиснем Refresh”. Книгата, чийто предговор е подготвен от Бил Гейтс, може да бъде закупена на български език от ноември т.г.

В биографията си Сатя Надела споделя визията си за бъдещето и защо мисли, че хората, организациите и обществото могат и трябва да се трансформират в стремежа си към нови енергийни източници, нови идеи и постоянна промяна.

Тази книга е за личната трансформация, за промените в „Майкрософт“ и технологиите, които скоро ще окажат огромно влияние върху живота на всички хора. Тя оповестява настъпването на нова ера в дигиталните иновации – като изкуствения интелект, смесената реалност и квантовите компютри. Тя показва как хората, организациите и обществата могат и трябва да се променят – да натиснат бутона Refresh – в непрестанното си търсене на нова енергия и нови идеи.

Главният изпълнителен директор на „Майкрософт“ – Сатя Надела, разказва за изумителния си път от детството си в Индия до заставането му начело на компютърния гигант в условия на тежка конкуренция и остра нужда от обновление

Той разкрива как е променил корпоративната култура на компанията и е помогнал „Майкрософт“ да преоткрие истинската си същност: създаването на могъща технология, достъпна за всеки човек и всяка организация.

От гледната си точка не само на инженер и ръководител, но и на филантроп, Надела очертава визията си за развитието на технологиите в помощ на обществото. Той призовава лидерите по цял свят да се стремят към интензивното им въвеждане и обучението на следващите поколения. Не просто с цел икономически растеж, а най-вече в името на по-добро бъдеще за цялото човечество.

Сатя Надела е главен изпълнителен директор на Майкрософт от 4 февруари 2014 г. Преди това заема ръководни позиции в корпоративните и потребителски отдели на компанията. Родом от Хайдарабад, Индия, Надела живее в Белвю, Вашингтон. Има бакалавърска степен по електроинженерство от Mangalore University, магистърска степен по компютърни науки от University of Wisconsin – Milwaukee, както и магистърска степен по бизнес администрация от University of Chicago. Надела е член на Борда на настоятелите на Fred Hutchinson Cancer Research Center, както и член на Борда на директорите на Starbucks. Женен с три деца.

Коментари
Все още няма коментари
Статистика
Прегледи 4
Коментари 0
Рейтинг
Добавена на07 Ноем 2018
ИзточникKaldata

Тагове
University
Ние във фейсбук