Paysafe обяви победителя от Глобалния хакатон

Paysafe

Участник от България грабна голямата награда от 25 000 долара

Paysafe Group, водещ глобален доставчик на цялостни платежни решения, награди с 25 000 долара Камил Дебовски, полски софтуерен специалист, който се класира на първо място в провелия се в края на октомври Глобален хакатон на Paysafe. Дебовски победи над 850 разработчици, взели участие в хакатона в три ключови локации на компанията по света – София, Хайдерабад и Калгари.

Глобалният хакатон на Paysafe се проведе в две части – онлайн предизвикателство и събитие на живо във всяка от трите локации на Paysafe

София, Калгари и Хайдерабад излъчиха по един локален победител, избран от опитно жури на база скорост и подход в решаването на кодинг предизвикателствата. Викран Синг Пануар и Левин Ган станаха локални победители съответно в Индия и САЩ, като и двамата грабнаха по 5000 долара. Преди това, в рамките на онлайн предизвикателството, Paysafe награди още трима разработчици – всички базирани в САЩ, показали най-добро време за справяне със задачата. Това са Скот Ву на първо място, който спечели 3000 долара, последван от Нийл Ву с 2000 долара и Стивън Хао, който се класира на трето място и взе 1000 долара.

Дебовски се включи в Глобалния хакатон на Paysafe през офиса на компанията в София – най-голям за Paysafe. Екипът в България, който миналият месец достигна 1000 човека, играе ключова роля в управление на процесите и технологичното развитие на компанията на глобално ниво.

Участието в хакатона даде възможност на разработчиците да се запознаят от първо лице с възможностите за кариерно развитие в компанията и отворените ИТ позиции.

Карим Ахмад, главен продуктов директор в Paysafe, коментира по повод провелия се хакатон: „Получихме невероятна обратна връзка за първия Глобален хакатон, който организираме, а качеството на подадените индивидуални проекти наистина впечатли журито. Поздравления за победителите, които на свой ред демонстрираха изключително представяне. Планираме да бъдем домакин и на други хакатони в бъдеще, което ще ни помогне да идентифицираме най-добрите нови попълнения за ИТ екипите ни и да реализираме амбициите си за устойчив растеж“.

Ник Уолкър, главен HR директор в Paysafe допълни: „Една от основните цели на Глобалния хакатон беше да затвърдим репутацията на Paysafe като предпочитан работодател сред софтуерните специалисти. Привличането на нови таланти в ИТ сферата е пример за ангажимента ни постоянно да се развиваме като компанията и да бъдем първи в света на онлайн плащанията“.

Разгледай възможностите за кариерно развитие в Paysafe: https://careers.paysafe.com/careers/

Коментари
Все още няма коментари
Статистика
Прегледи 13
Коментари 0
Рейтинг
Добавена на06 Ноем 2018
ИзточникKaldata

Тагове
Paysafe
Ние във фейсбук