Анонс на портативната акумулаторна батерия на Duracell с дизайн на класическата батерия

      Duracell

Във века на стремително развиващите се технологии, мобилното устройство е добре да бъде не само полезно, но и стилно. По всичко личи, че Duracell следва този принцип в новата си външна батерия.

Устройството има съвсем същия дизайн, като обикновените батерии на компанията. Представени са три модела, които се различават по капацитета и габаритните размери. Предлагат се 3350, 6700 и 10050 mAh версии. Всички нови устройства имат microUSB порт за зареждане на вътрешните батерии и пълноценен USB-А порт за захранване на различните мобилни устройства. Старшата версия с капацитет 10050 mAh има допълнителен USB-А порт.

      Duracell

Duracell PowerBank предлагат максимална изходна мощност от 10 W. Налични са индикатор за заряда на акумулаторната батерия и контролер за регистриране на прегряване и претоварване. Корпусът е направен от здрава пластмаса, издръжлива на вибрации и удари. Производителят дава приятен бонус – тригодишна гаранция за конекторите и вътрешните батерии.

      Duracell

Продажбите на Duracell PowerBank стартират първоначално на индийския пазар, а след това ще започнат и в другите държави и региони. Цената на устройството в зависимост от капацитета е $13, $20 и $27.

Коментари
Все още няма коментари
Статистика
Прегледи 8
Коментари 0
Рейтинг
Добавена на12 Окт 2018
ИзточникKaldata

Тагове
Duracell
Ние във фейсбук