Конференцията Продавай успешно в Румъния ще се проведе за трета поредна година в София

Водещи търговци и специалисти в различни направления на електронния бизнес от северната ни съседка ще ни предоставят полезна информация, как да изградим маркетинговата си стратегия и как да достигнем до потенциални клиенти в Румъния. Събитието, което вече се превърна в традиционен форум, ще събере на едно място онлайн предприемачи от цяла България и ще им даде възможност да обменят опит, знания и контакти с румънските им колеги.

След първите две събития, проведени през пролетта на 2016 и есента на 2017 година, Академията за електронна търговия ( eCommerce Academy ) организира третото си ежегодно обучение – Продавай успешно в Румъния. В него ще вземат участие водещи специалисти в сферата,  които ще ни предоставят полезни съвети, как да подходим към особеностите на пазара. Събитието е възможност за всеки търговец да се запознае с полезни практики и успешни модели и веднага да започне да продава на този огромен пазар. Основна разлика на тазгодишното събитие ще бъдат множеството примери за успешно реализирани бизнеси. Специални гости на събитието са собственици и консултанти на български бизнеси, които успешно продават своите стоки или услуги на румънския пазар и с удоволствие споделят пътя на успеха. Освен всичко друго, организаторите са предвидили много време за нетуоркинг в специално отделена експо зона, където всеки участник има възможност да демонстрира своя бизнес.

Форумът ще се проведе на 11 октомври в София, а гостите на събитието ще могат да чуят лекциите и влязат в контакт с лекторите, които са доказани специалисти и водещи фигури в бранша:

Флорин Филоте – маркетплейс мениджър за Румъния на най-голямата онлайн платформа на балканите, Корнел Морков, който е с повече от 15 години опит в куриерския бранш, Елса Флореа – представител на един от най-големите онлайн търговция в Румъния, Дорин Буареску, който е изпълнителен директор на една от водещите Affiliate маркетинг компании в северната ни съседка, Драгомир Желев, собственик и ръководител на водещ хостинг провайдър в България, Богдан Попович – управител на един от най-големите центрове за обслужване на клиенти в Румъния.

Всички желаещи да бъдат част от това събитие могат да се запишат чрез регистрационната форма в сайта на Академията: http://bit.ly/2Nkal10

Kaldata е официален медиен партньор на събитието

 

Коментари
Все още няма коментари
Статистика
Прегледи 12
Коментари 0
Рейтинг
Добавена на10 Окт 2018
ИзточникKaldata

Тагове
Няма, тагове
Ние във фейсбук