Xiaomi MI Band 3 показа пулса на ролка хартиени кърпи

Специалистите най-редовно критикуват различните фитнес гривни и тракери за неточната им работа. Но експериментът със Xiaomi Mi Band 3 успя да учуди потребителите.

GizmoChina съобщи, че устройството на китайския производител на мобилна електроника е фиксирало „пулса“ на ролка хартиени кърпи. В рамките на шеговит експеримент ентусиастите поставили на ролката фитнес гривната и активирали сензора за сърдечния ритъм. Xiaomi Mi Band 3 показа 71 удара в минута. С подобен показател салфетките могат смело да летят в космоса.

По този начин бе доказано, че невинаги може да се има доверие на точността на фитнес тракерите. За точно измерване е по-добре да се използва професионално фитнес оборудване или най-добре да се посети лекар.

Да си припомним, че Xiaomi Mi Band 3 разполага с 1,5-инчов Super AMOLED дисплей със сензорно управление. Производителят подчертава, че когато се използва в слънчев ден, устройството се зарежда от слънчевата светлина и не се налага включването на зарядно. Фитнес гривната има защита от клас IP68 и може да се използва във вода на дълбочина до 50 метра. Xiaomi Mi Band 3 има Wi-Fi 802.11ac модул за включване към интернет без смартфон и Bluetooth 5.0 LE за синхронизация с различните мобилни устройства. Възможно е използването на NFC с поддръжката на Google Pay, AliPay и Mi Pay

Фитнес гривната Xiaomi Mi Band 3 струва едва $17.

Коментари
Все още няма коментари
Статистика
Прегледи 29
Коментари 0
Рейтинг
Добавена на09 Окт 2018
ИзточникKaldata

Тагове
Xiaomi, Band
Ние във фейсбук