Като в приказка: Мъск строи средновековна кула за централа на The Boring Company

Шефът на Tesla и SpaceX Илон Мъск прави всичко по силите си, за да ни докаже, че неговата The Boring Company е всичко друго, но не и скучна. След като той вече създаде мобилни огнехвъргачки и обяви, че започва да копае подземен тунел директно до гаражите на жителите, сега Мъск завършва трифектата на своята лудост.

Милиардерът обяви следващата си и очевидно най-шантава задача: да построи средновековна крепостна кула, която да бъде като централа на The Boring Company.

„Първата централа на The Boring Company ще бъде изградена от скучни тухли във формата на средновековна крепостна кула“, написа той в Twitter.

  :        The Boring Company

„Скучни тухли“ или Boring Bricks Мъск нарича пръстта, изкопана от тунелите – евтини, екологични основи за ново строителство.

През март той обсъди как пръстта ще се използва, за да се създадат „луксозни LEGO блокове“, които са супер силни и са оценени като издръжливи за калифорнийските сеизмични натоварвания. През май той предложи пръстта да се използва за евтини жилища. Сега Мъск разкри, че първият магазин Boring Brick ще се отвори след около два месеца и ще продава тухли за 10 цента на парче.

Той също така написа, че когато се използват за жилищни проекти на достъпни цени, тухлите ще бъдат предоставени безплатно. Те ще бъдат на разположение и извън градчето Хоторн, Калифорния, където се намира фирмата.

Коментари
Все още няма коментари
Статистика
Прегледи 30
Коментари 0
Рейтинг
Добавена на14 Септ 2018
ИзточникKaldata

Тагове
Company, Boring
Ние във фейсбук