Windows 10 Pro OEM за $10,89, Office 2016 Pro за $26,93 и още

Windows 10 е най-новата операционна система на Microsoft, съчетаваща най-добрите аспекти на Windows 10 и Windows 8. С голямото обновяване от месец април тази година Microsoft се фокусира върху способността на операционната система да помага на потребителите да станат възможно най-продуктивни. Подобно на предишния Fall Creators Update, новият ъпдейт добави редица нови функции и възможности, значително подобряващи работата на операционната система. Сега потребителите много по-малко отвличат вниманието си, добавени са възможност за диктуване на текст, както и бързото свързване на различните устройства с помощта на Bluetooth връзка.

Windows 10 Pro OEM  ,89, Office 2016 Pro  ,93

Интернет магазинът Goodoffer24 предлага страхотна услуга, с която получавате своята поръчка директно в електронната си поща. Възможни са всички съвременни начини за разплащане, като Paypal, кредитни карти, Paysafecard и други.

Goodoffer24

Можете да спестите 15% от всички предлагани продуктови ключове с използването на ваучъра Gokaka15off.

Windows 10 Pro Professional CD-KEY (32/64 Bit) за $10.89Microsoft Office 2016 Pro Professional Plus CD-KEY (1 PC) за $26.93Windows 10 Pro + Office 2016 Pro –Bundle за $33.16 Кой е Goodoffer24

Goodoffer24.com е нов тип електронен магазин, предлагащ софтуер и продуктови ключове за програмни продукти. Магазинът се старае да предлага възможно най-ниските цени и доставя поръчките в електронната поща.Освен продуктовите ключове за активиране на Office 2016, магазинът предлага и други софтуерни продукти. Например лицензи за Windows 10 Pro с цена $11,90, Windows 10 Home с цена $10,45 и още много други.

Бърза доставка и най-доброто обслужване

От Goodoffer24 можете да очаквате най-добрите услуги. Веднага след поръчката, стоката пристига в електронната поща. Няма чакане на пощенска доставка или куриер. Дори и да възникнат някакви проблеми, не се колебайте и се обърнете към техническата поддръжка на магазина. Винаги има кой да помогне!

Преди да пристъпите към активирането, моля, изтеглете официалната версия на Microsoft Office 2016 Professional на своя компютър. Посетете сървърите на Microsoft, откъдето можете да изтеглите офис пакета. Обърнете внимание, дали имате нужда от 32-битовата или 64-битовата версия на Office.

Да напомним, че Windows 10 ще поддържа универсалните приложения на Office! те ще поддържат работата със сензорни екрани и ще могат да се стартират на всякакви устройства.

Моля, имайте предвид, че предлаганите от магазина лицензи не са подходящи за ъпдейт от версия Windows 10 Home към Windows 10 Pro. Можете да изтеглите официалната версия на Windows 10 от сървърите на Microsoft, след това да инсталирате операционната система и накрая да я активирате.

Коментари
Все още няма коментари
Статистика
Прегледи 30
Коментари 0
Рейтинг
Добавена на14 Септ 2018
ИзточникKaldata

Тагове
Windows, Office
Ние във фейсбук