Българският ИТ портал
Потребителско име
Парола
Регистрация
Нова парола
Изпрати SMS | Новини | Онлайн превод
  SoftVisia

Конзолата Nvidia Shield получи поддръжка на 120-херцови дисплеи

Вчера, Nvidia пусна двадесетото обновление на фърмуера за своята телевизионна конзола Shield, известна също като Shield Android TV. Ключова особеност на Shield Experience Software Upgrade 7.1 стана ъпдейтът на операционната система Android до версия 7.1.

Освен това, е била разширена и функционалността на конзолата и е добавено новото мобилно приложение Nvidia Shield TV. Това предложение е достъпно в магазините Google Play и App Store. То осигурява достъп до виртуална мишка и клавиатура, които опростяват оторизацията, необходима на потребителя на услугите.

 Nvidia Shield    120-

Сред останалите нововъведения е поддръжката на гласов чат. Свързването на слушалки с микрофон се осъществява чрез стандартния 3.5 мм аудио-жак в страничната част на устройството. Освен това, е извършена оптимизация на облачната стрийминг услуга GeForce Now.

Най-накрая, конзолата Nvidia Shield получи поддръжката на монитори и телевизори с честота на опресняване 120 Hz. На пръв поглед, на пазара няма чак толкова много телевизори с такава висока кадрова честота. Въпреки това, ситуацията започва да изглежда по-различно, ако си припомним, че в мониторите, създадени в рамките на инициативата Nvidia Big Format Gaming Displays (BFGD) влиза и тази конзола. Спомнете си, че основните особености на BFGD дисплеите е резолюцията от 4K Ultra HD с диагонал 65 инча, честота на опресняване 120 Hz, поддръжка на HDR и технологията за синхронизация G-Sync.

Коментари
Все още няма коментари
Статистика
Прегледи 2
Коментари 0
Рейтинг
Добавена на12 Септ 2018
ИзточникKaldata

Тагове
Shield, Nvidia, Android
Ние във фейсбук