Новите Tone слушалки на LG работят с Google

 Tone   LG   Google

Новият TONE Platinum SE предлага Google Translate и други функции свързани с изкуствен интелект само с натискане на бутон 

Най-новите и подобрени преносими, безжични аудио продукти от LG Electronics (LG) ще бъдат представени на IFA 2018, като акцентът ще бъде поставен върху LG TONE Platinum SE (модел HBS-1120) с интегриран Google Assistant бутон и LG TONE Ultra SE (модел HBS-835S), който разполага с външни говорители.

LG TONE Platinum SE е първият TONE модел, който предлага Google Assistant и Google преводач само с натискане на бутон. Потребителите могат да активират Google Assistant без да има нужда първо да казват „ОК, Google“ за по-бърз и отговарящ изкуствен интелект. Тази полза става още по-явна, когато се използва услуга като Google преводач. Без да има нуждата винаги да се обръщате с определена фраза, комуникирането на друг език е по-бързо и естествено.

 Tone   LG   Google

Аудио инженерите от LG разработиха хибриден елемент, който се състои от балансирана защитна обвивка и динамичен водач, комбинация, която често може да бъде открита в слушалките, използвани от професионални музиканти. Балансираната защитна обвивка на устройството генерира ясен, високочестотен звук докато динамичния водач добавя силния бас. Тежейки само 54,3 грама с батерия с режим на готовност повече от 350 часа, най-новите слушалки от LG се предлагат в черно, синьо и златно.

 Tone   LG   Google

Друго ново устройство, LG TONE Ultra SE, разполага с външен моно-говорител в допълнение към слушалките. С външния говорител, потребителите могат да осъществяват разговори и да слушат музика без това да блокира околните звуци, идеално за моментите, в които човек трябва да внимава със заобикалящата го среда. Слушалките са с усъвършенстваната технология Quad-Layer Speaker на LG, която използва премиум материали като полимерно фолио с метално покритие, за да осигури ясни височини и пълен бас. С участието на JBL Signature Sound, LG TONE Ultra SE тежи едва 44,4 грама, осигурява 380 часа в режим на готовност и се предлага в черно и синьо. LG TONE Platinum SE, също както и LG TONE Ultra SE разполагат с двоен MEMS микрофон за отлична яснота при разговори и поддръжка на приложението за смартфони Tone & Talk.

 Tone   LG   Google

„LG донесе преносимите аудио продукти на масовия пазар благодарение на успешната серия TONE и продължава с иновациите в последните си модели“, заяви Ким Тае-гун, директор Companion Device Business Division на LG. „Ние сме ангажирани да представяме все по-добри преносими аудио продукти на потребителите по цял свят.“

 

Коментари
Все още няма коментари
Статистика
Прегледи 49
Коментари 0
Рейтинг
Добавена на22 Авг 2018
ИзточникKaldata

Тагове
Google, TONE, Tone, Platinum
Ние във фейсбук