Новият видео драйвер на Intel е оптимизиран за World of Warcraft: Battle for Azeroth

Вградената графика на Intel, макар и да не бие рекордите по производителност, е интегрирана в почти всеки съвременен процесор на корпорацията и позволява да се играе поне в невзискателни мрежови проекти. Днес обаче стана известно, че новият графичен драйвер на Intel под индекса 24.20.100.6226 ще добави поддръжка на дългоочакваното допълнение Battle for Azeroth за популярния MMORPG World of Warcraft.

Освен това, програмистите на компанията са приложили редица оптимизации, подобряващи работата на игрите Yakuza 0, Ys: Memories of Celceta, StoneHearth, Adventure Time: Pirates of the Enchiridion, The Walking Dead: The Final Season, This Is the Police 2 и Overcooked 2 при употреба на адаптерите Intel UHD 620 и по-нагоре. Останалите подобрения включват визуални преработки при работа с мониторите Dell HDR и различни поправки в защитата и отстраняване на грешки.

Intel също така създаде и отделен сайт, за да помогне на потребителите да изтеглят най-актуалния драйвер за техните системи. Изглежда, че преходът към Intel на Раджа Кодури се усеща и компанията се готви за сериозно увеличаване на усилия в посока на графичните ускорители. Към момента Intel се опитва да не изостане от Nvidia и AMD, като минимум в пускането на актуални драйвери и софтуер.

Коментари
Все още няма коментари
Статистика
Прегледи 16
Коментари 0
Рейтинг
Добавена на11 Авг 2018
ИзточникKaldata

Тагове
Azeroth, Battle, Intel, Warcraft
Ние във фейсбук