Българският ИТ портал
Потребителско име
Парола
Регистрация
Нова парола
Изпрати SMS | Новини | Онлайн превод
  SoftVisia  |  Оферти нова година 2019

Новият стилус S Pen учудва със своите възможности

S Pen

По време на голямата презентация Galaxy Unpacked 2018 в Ню Йорк Samsung официално представи своя нов стилус S Pen. Устройството наистина е сериозно обновено.

Новото цифрово перо S Pen поддържа Bluetooth Low-Energy (BLE) стандарта. Обновеният стилус вече може не само да рисува, отбелязва и взаимодейства с екрана. Стилусът може отдалечено да управлява смартфона.

  S Pen

Така например, с помощта на новия стилус е възможно от разстояние да се правят групови снимки. Може дори да се прелистват слайдовете на презентацията. По време на Galaxy Unpacked 2018 събитието, за превключването на слайдовете бе използван именно S Pen. Има редица други функции – следващ кадър или трак, стоп, възпроизвеждане и т.н.

Това не е всичко. Samsung заяви, че съвсем скоро ще предостави на разработчиците и програмистите нов SDK, с помощта на който стилусът S Pen ще може да се използва и във външните приложения.

S Pen се зарежда, докато се намира в корпуса на Samsung Galaxy Note 9. Бързото зареждане с продължителност 40 секунди осигурява работа за 30 минути. Обновеният стилус е много ергономичен и удобен в ръката. С негова помощ управлението е интуитивно разбираемо.

Коментари
Все още няма коментари
Статистика
Прегледи 12
Коментари 0
Рейтинг
Добавена на10 Авг 2018
ИзточникKaldata

Тагове
Ние във фейсбук