Българският ИТ портал
Потребителско име
Парола
Регистрация
Нова парола
Изпрати SMS | Новини | Онлайн превод
  SoftVisia  |  Оферти нова година 2019

Samsung анонсира смарт колонката Galaxy Home с поддръжката на виртуалния асистент Bixby

Galaxy Home

Едновременно със смартфона Galaxy Note 9 и смарт часовника Galaxy Watch, компанията Samsung анонсира и собствената версия на интелигентната колонка Galaxy Home. Производителят подчерта високото качество на звука и елегантния дизайн.

Външният вид на Galaxy Home напомня статуя или ваза, която стои на три малки крачета и е обвита с черна тъкан. Устройството има плосък горен панел с бутони за управление на възпроизвеждането и силата на звука. Galaxy Home може да възпроизвежда обемен звук благодарение на 6-те вградени говорителя и субуфера. Налични са и 8 микрофона с далечен обхват. Те са предназначени да улавят гласовите команди на потребителя.

Samsung    Galaxy Home      Bixby

В устройството е интегрирана поддръжката на виртуалния асистент Bixby. Той се активира чрез фразата „Hi Bixby“, след което потребителят може да подаде команда за възпроизвеждане на музика или за изпълнението на някакви други задачи. Асистентът може да изпълнява всичките команди и действия, които изпълнява и на смартфона.

Това е на практика всичката информация за смарт колонката Samsung Galaxy Home. Този анонс бе предварителен. Повече данни очакваме по време на конференцията за разработчици през месец ноември.

Коментари
Все още няма коментари
Статистика
Прегледи 12
Коментари 0
Рейтинг
Добавена на10 Авг 2018
ИзточникKaldata

Тагове
Galaxy, Samsung, Home, Bixby
Ние във фейсбук