NZXT представи корпус и кожух за дънни платки в духа на Fallout

Американската компания NZXT, както обеща, представи нови устройства от ексклузивната линия CRFT (Custom Crafted). Това е корпуса H700 Nuka-Cola Edition и кожуха за дънни платки N7 Nuka-Cola Edition в стила на Fallout.

NZXT      Fallout

Според наличната информация, корпусът H700 Nuka-Cola Edition (впрочем, както и H700 PUBG Limited Edition) ще бъде пуснат в тираж от 2000 броя. Що се отнася до кожуха за дънни платки, то той ще постъпи в продажба само в 400 комплекта за модинг.

Малко неочаквано изглежда цената на корпуса H700 Nuka-Cola Edition. Производителя го предлага за $300, докато подобните характеристики на H700 PUBG Limited Edition и основната версия на NZXT H700i се предлагат за $200.

NZXT      Fallout

Това вероятно е свързано с особения лицензионен договор с Bethesda Softworks, а може би и с допълнителното оборудване — всеки купувач на корпуса ще получи случайна фигура Vault Boy от Fallout 3 и Fallout 4. Кожухът N7 Nuka-Cola от своя страна е оценен скромно и ще се продава за $50.

NZXT      Fallout

За да се запознаете с подробностите около новите продукти от серията CRFT, посетете официалния сайт на компанията. Дебютът на корпуса H700 Nuka-Cola Edition и кожуха N7 Nuka-Cola Edition ще се проведе този месец с достъпност за поръчки от целия свят.

Коментари
Все още няма коментари
Статистика
Прегледи 15
Коментари 0
Рейтинг
Добавена на09 Авг 2018
ИзточникKaldata

Тагове
Edition, NukaCola, H700, Fallout, NZXT
Ние във фейсбук