AMD подарява три игри на потребителите, закупили видеокартите Radeon RX

Компанията AMD реши да подгрее интереса към видеокартите от серията Radeon RX като подари на закупилите тези графични карти три игри за персонални компютри. Това са игрите Star Control Origins, Strange Brigade и Assassin’s Creed Odyssey, които са планирани да излязат съответно на 20 септември, 28 август и 5 октомври. Това предложение е особено актуално на фона на понижения интерес към добива на криптовалути. Намалелият интерес към криптовалутите започна сериозно да понижава цените на графичните карти.

Radeon RX

Акцията се нарича Raise the Game и важи за видеокартите Radeon RX 570, Radeon RX 580, Radeon RX Vega 56 и Vega 64. Акцията важи и за всички готови OEM компютърни системи, в които се използват тези видеокарти. Всеки може да регистрира своята видеокарта от 7 август до 3 ноември. След това ще получи специален код, който ще важи в интернет магазините до 31 декември тази година.

Да отбележим продължаващата съвместна работа на AMD с Ubisoft. В началото на годината двете компании проведоха аналогична акция, в рамките на която подаряваха играта Far Cry 5. Освен това, Ubisoft официално заявява, че оптимизира своите проекти за видеокартите на AMD. Такива са например предстоящите Tom Clancy’s The Division 2 и Assassin’s Creed Odyssey.

Коментари
Все още няма коментари
Статистика
Прегледи 16
Коментари 0
Рейтинг
Добавена на08 Авг 2018
ИзточникKaldata

Тагове
Radeon
Ние във фейсбук