Дъната на ASUS са готови за излизането на процесорите Intel Coffee Lake Refresh

  ASUS       Intel Coffee Lake Refresh

Компанията ASUSTeK Computer се присъедини към производителите на дънни платки, осигуряващи съвместимост на своите устройства, базирани на чипсетите Intel 3000, с предстоящите процесори Coffee Lake Refresh. Популярният тайвански производител публикува и списък с дънните платки и UEFI фърмуерите, осигуряващи поддръжката на новите процесори. Да си припомним, че първи в това отношение бяха MSI и Gigabyte.

Над 60 дънни платки на ASUS, използващи чипсетите H310, B360, H370, Q370 и Z370, поддържат процесорите Intel Core от серия 9000. Притежателите на тези дъна още сега могат да актуализират своите фърмуери до актуалната версия.

  ASUS       Intel Coffee Lake Refresh

Да си припомним, че в новото поколение масови десктоп процесори на Intel ще се появят 8-ядрени модели. Новите процесори ще могат да се използват със сега актуалните дънни платки, без да се налага закупуването на нови. Въпреки това, заедно с новите процесори Intel ще представи на пазара и чипсета Intel Z390, който не се различава особено много от сегашния Intel Z370. Да не забравяме, че по-новите дъна ще предложат по-добри захранвания на чиповете. Това ще даде възможност за много по-добър овърклок на процесорите Intel 9000.

Коментари
Все още няма коментари
Статистика
Прегледи 17
Коментари 0
Рейтинг
Добавена на08 Авг 2018
ИзточникKaldata

Тагове
Intel, Lake, Coffee, Refresh, ASUS
Ние във фейсбук