Чипсетът Intel H310C осигурява пълната поддръжка на Windows 7

Операционната система Windows 7, въпреки почтената си възраст, както преди се използва от огромен брой потребители. Те не искат да се обновяват до Windows 10. Но липсата на поддръжка на съвременния хардуер, включително и за процесорите Intel Coffee Lake-S, твърде негативно влияят на Windows 7. А оттук и на продажбите на нов хардуер.

Intel обърна внимание на тази ситуация и реши да представи на пазара нова версия на бюджетния комплект системна логика H310. Новият чипсет Intel H310C е предназначен да осигури съвместимостта на Windows 7 с 6-ядрените и 8-ядрените процесори с архитектура Coffee Lake.

H310C

Китайският уеб-портал MyDrivers съобщи, че новият чипсет носи името Intel H310C или H310 R2.0. Той трябва да излезе едновременно с топ-чипсета Z390. Новата системна логика ще замени излезлият през месец април тази година чипсет H310 и неговото производство ще бъде изцяло прекратено.

За да се осигури стабилната работа на операционната система Windows 7 с най-съвременния хардуер, Intel и неговите партньори подготвиха нови пакети драйвери. От друга страна, свои дънни платки, базирани на новия чипест, съвсем скоро ще представят компаниите ASUS, Gigabyte, Colorful и ASRock.

Коментари
Все още няма коментари
Статистика
Прегледи 17
Коментари 0
Рейтинг
Добавена на08 Авг 2018
ИзточникKaldata

Тагове
Windows, Intel, H310C
Ние във фейсбук