Българският ИТ портал
Потребителско име
Парола
Регистрация
Нова парола
Изпрати SMS | Новини | Онлайн превод
  SoftVisia  |  Оферти нова година 2019

Пълна версия на Photoshop скоро ще е налична и за iPad

   Photoshop       iPad

Adobe се готви да зарадва почитателите на Photoshop и Apple. От Bloomberg разкриват, че компанията се очаква да представи пълна версия на популярното приложение за iPad още през 2019 г.

От изданието допълват, че това е основна стъпка от нова стратегия на компанията. Основната цел на Adobe е да разшири достъпа на потребителите до своите продукти на различни платформи. Очаква се компанията да предложи и по-примамливи цени на своите абонаменти и апликации.

Смята се, че ходът официално ще бъде обявен на годишната MAX конференция, която се провежда през октомври. Все още обаче не е ясно кога точно през 2019 г. от Adobe планират да имат готов пълен Photoshop за iPad.

Потърсен за коментар, един от директорите на компанията Скот Белски потвърди слуховете. И той обаче отказа да се ангажира с конкретен срок.

„Целта ни е продуктът да достигне пазара възможно най-скоро“, споделя Белски. „Има много работа, за да можеш да създадеш един толкова сложен продукт като Photoshop за модерно устройство като iPad.”

Понастоящем Adobe предлага версии на Photoshop за iOS. Те носят името Photoshop Sketch и Photoshop Express. В тях обаче ги няма част от познатите за компютър функции. Идеята е потребителите не просто от 2019 г. да разполагат с всички възможности на софтуера на своите таблети, но и да свържат работата си със своите компютри. Така всеки клиент ще може да работи по един проект както от компютъра си, така и от мобилното си устройство.

Коментари
Все още няма коментари
Статистика
Прегледи 15
Коментари 0
Рейтинг
Добавена на13 Юли 2018
ИзточникKaldata

Тагове
Photoshop, iPad, Adobe
Ние във фейсбук