Българският ИТ портал
Потребителско име
Парола
Регистрация
Нова парола
Изпрати SMS | Новини | Онлайн превод
  SoftVisia

Microsoft затваря официалните форуми за техническа поддръжка за редица свои продукти

Microsoft

Ако потребител на софтуер на Microsoft има някакъв въпрос или е възникнал някакъв проблем, той може да се обърне за помощ към техническата поддръжка на Microsoft.

Докато даден продукт се поддържа, потребителите могат свободно да пишат във форумите на Microsoft. За съжаление, от следващи месец Microsoft спира техническата поддръжка в своите официални форуми за редица програмни продукти. По-неприятното е, че те все още са в рамките на своя жизнен цикъл.

Във форума на софтуерния гигант се появи следното съобщение. „От месец юли 2018 година изброените по-долу форуми на Microsoft Community променят своята насоченост и повече няма да предоставят техническа поддръжка. Форумите ще се модерират от служители на компанията за да се осигури безопасно и позитивно обсъждане„.

Промените засягат следните продукти:

Windows 7, Windows 8.1, Windows 8.1 RTMicrosoft Security EssentialsInternet Explorer 10Office 2010, Office 2013Surface Pro, Surface Pro 2, Surface RT, Surface 2Microsoft Band. Тази тема ще бъде затворена, препоръчва се прехвърляне към Microsoft Band 2Windows MobileZune. Тема ще бъде закрита, но ще може да се разглежда

Въпреки че официалните представители на Microsoft няма да оказват техническа помощ, обикновените потребители могат да вземат участие в обсъждането и да предлагат свои решения.

Коментари
Все още няма коментари
Статистика
Прегледи 11
Коментари 0
Рейтинг
Добавена на13 Юни 2018
ИзточникKaldata

Тагове
Microsoft
Ние във фейсбук