Българският ИТ портал
Потребителско име
Парола
Регистрация
Нова парола
Изпрати SMS | Новини | Онлайн превод
  SoftVisia

AIB-партньорите на Nvidia започнаха работа по GeForce GTX графичните карти от следващо поколение

Както съобщава немското издание Tom ‘ s Hardware, корпорацията Nvidia пристъпи към обучение на персонала на своите AIB-партньори, подготвяйки ги за излизането на новото поколение графични карти GeForce GTX. „Зеленият“ чипмейкър също така им предоставя цялата необходима документация и материали, за да могат те да започнат да проектират своите собствени варианти на новите графични адаптери.

От момента на началото на разработката до старта на масовото производство на новите графични карти, както се очаква ще изминат около два-три месеца. С други думи, по рафтовете на магазините, следващото поколение графични ускорители ще се появи към края на август или началото на септември, точно през сезонното оживление на пазара. Първоначално за закупуване ще са достъпни моделите с референтен дизайн Founders Edition.

По информация на немските колеги, в основата на новите графични карти ще стои графичната архитектура с кодово име Turing. Те ще влязат в гамата GeForce GTX 11 или GeForce GTX 20, но с точност не е ясно. Към момента също остават в тайна техническите характеристики на новите графични адаптери, с изключение на това, че high-end моделите вероятно ще „прескочат“ направо към GDDR6 паметта.

Коментари
Все още няма коментари
Статистика
Прегледи 11
Коментари 0
Рейтинг
Добавена на13 Юни 2018
ИзточникKaldata

Тагове
GeForce, Nvidia
Ние във фейсбук