Българският ИТ портал
Потребителско име
Парола
Регистрация
Нова парола
Изпрати SMS | Новини | Онлайн превод
  SoftVisia

AOC разширява геймърската си линия с нови извити монитори с достъпна цена: серията G1

AOC      : G1AOC представи серията G1, включваща три нови извити модела C24G1, C27G1 и C32G1 с диагонал 23.6” (59.94 см), 27” (68.58 см) и 31.5” (80.01 см)

Дизайнът с червени акценти и агресивни извивки (от 1500R до 1800R) гарантира забележително поглъщащо геймърско преживяване. Новата серия е снабдена с VA панели с Full HD (1920 x 1080) резолюция. Тези монитори, предназначени за запалени геймъри, осигуряват изображения с висок контраст, дълбоко черно и живи цветове с честота на опресняване 144 Hz, 1 ms MPRT (Moving Picture Response Time) време за реакция и широки зрителни ъгли до 178°/178°. За най-плавното игрово преживяване помага поддръжката на AMD FreeSync, която премахва насичането и накъсването, режимът Low Input Lag за най-бърза визуална обратна връзка и AOC Game Color за настройка в реално време на насищането и детайлите на картината, както и чисто новия “Dial Point” за припокриване на мерника, който помага на играчите да се прицелват точно в FPS игрите.

AOC      : G1

Пълнофункционален геймърски дисплей – AOC C24G1: извит (1500R), 144 Hz, 1 ms, Low Input Lag, FreeSync и вргономична стойка

 

На геймърите вече не са налага да избират между елегантен дизайн, бърз панел, точни цветове и извивка за по-потапящ ефект. В новата серия AOC G1 всички тези функции и характеристики на дизайна идват заедно.

Серията G1 идва със съвсем нов дизайнерски език. Всички модели предлагат 3-странен безрамков дизайн, който изглежда много компактен и позволява създаване на елегантни конфигурации с няколко монитора за създаване на впечатляващо зрително поле. Два модела от новата серия (C24G1 и C27G1) идват снабдени с ергономична стойка с настройка по височина до 130 мм и възможност за завъртане в диапазона -35°/+35°, така че геймърите да постигнат оптимална позиция пред дисплея. Благодарение на извивката с много малък радиус от 1500 мм (при C24G1) или 1800 мм (при C27G1 и C32G1), потребителите ще се почувстват напълно завладяни и потопени във виртуалните светове.

Всичките три модела са снабдени с технологията AMD’s FreeSync, която синхронизира GPU и монитора, така че кадрите се показват, когато са напълно готови и по този начин се намалява входното закъснение и насичането, причинени от V-Sync или се минимизира накъсването, предизвикато от припокрити кадри

Скоростта на опресняване от 144 Hz и бързото време за реакция от 1ms (1ms MPRT се равнява на 4ms GtG) гарантират връзката с обектите на екрана като драстично намаляват замазването при движение. Серията G1 има много малко входно закъснение, което означава, че действията на потребителите, подадени през входната периферия, се превръщат в действия на екрана, без осезаемо закъснение, причинено от вътрешни обработки на сигнала в монитора.

С помощта на друга уникална функция – AOC Game Color – потребителтие могат да променят цветовото насищане за постигане на по-добри нива на сивото и детайлност на картината. Играчите могат да персонализират цветовите настройки, времето за реакция (pixel overdrive) и различни други параметри и да ги запаметят в три различни геймърски профила или да избират от предварително създадените настройки за FPS, състезателни игри или RTS.

AOC      : G1

Геймърите ветерани ще си спомнят дните, когато са използвали маркер или стикер на екрана, за да отбележат центъра му

Сега тази функция е вградена в монитора – AOC “Dial Point” поставя мерник (кръст) върху картината, за да помогне на FPS играчите да се прицелват по-добре и по-лесно.

VA панелите на моделите от серията G1 комбинират най-добрите характеристики на TN и IPS и ги доразвиват. Зрителните ъгли на серията G1 са на нивото на конвенционалните IPS панели (178/178), а високата честота на опресняване от 144 Hz и краткото време за реакция на пикселите от 1 ms отговарят на характеристиките на TN панел с много по-точно предаване на цветовете. Нещо повече, VA панелите предлагат 2-3 пъти по-висок контраст и от двата други типа.

С богати възможности за връзка, включващи 2 x HDMI, DisplayPort и VGA за връзка с по-стари устройства и изход за слушалки, серията G1 покрива всички нужди.

Мониторите AOC G1 са създадени за дълги часове игра: Low Blue режимът намалява вредната синя светлина, а технологията Flicker-Free настройва подсветката с прав ток (DC) вместо с PWM (пулсово-широчинна модулация) за по-удобна работа.

Извитите 23.6” C24G1 и 27” C27G1 ще са налични през юли 2018 г. на препоръчителна цена от съответно 389 и 489 лв. с ДДС. По-големият извит 32” C32G1 се очаква през август 2018 г. на препоръчителна цена от 579 лв. с ДДС.

Коментари
Все още няма коментари
Статистика
Прегледи 13
Коментари 0
Рейтинг
Добавена на13 Юни 2018
ИзточникKaldata

Тагове
Ние във фейсбук