Българският ИТ портал
Потребителско име
Парола
Регистрация
Нова парола
Изпрати SMS | Новини | Онлайн превод
  SoftVisia

Нова промоция на Goodoffer24: Windows 10 Pro OEM само за $11,98

Windows 10 е най-новата операционна система на Microsoft, удачно съчетаваща силните страни на Windows 8 и популярността на Windows 7. Добавени са много нови функции, а дизайнът е от ново поколение. Улеснено е използването на социалните мрежи като Facebook и Twitter.

Новата операционна система има само един недостатък: първоначалната цена на професионалната версия е немалките $200. В интернет магазина Goodoffer24.com можете да получите лиценза за Window 10 OEM само за $11,98. Това е ограничена оферта!

От магазина можете да закупите продуктови ключове като за Office и Windows, така и за много игри.

Goodoffer24.com предлага лицензни и софтуерни продуктови ключове при най-добри цени с бърза доставка по електронната поща. В допълнение към продуктовите ключове за активиране на Windows 10 Pro OEM, магазинът предлага и богато разнообразие от други подобни продукти. На пример, членство в Xbox Live Gold и известното и любимо на всички заглавие PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS.

Windows 10 ще поддържа универсалните Office приложения! Microsoft създава универсални офис приложения, които ще бъдат лесни за използване и ще могат да се стартират на всякакви устройства. Бъдещите Windows смартфони и Windows таблети ще се продават с вече инсталирани Office приложения.

 

Специална оферта за посетителите на Kaldata

   Goodoffer24: Windows 10 Pro OEM   ,98

Специално за читателите на Kaldata електронният магазин Goodoffer24.com предлага код за допълнителна отстъпка. Кодът Gokaka10off дава допълнителна отстъпка от 10% както за Windows 10, така и за Office 2016 Pro:

Windows 10 Pro Professional CD-KEY (32/64 Bit) за $11,98Microsoft Office 2016 Pro Professional Plus CD-KEY (1 PC) за $28,53

Goodoffer24.com предлага бърза доставка и най-доброто обслужване.

Малко след закупуването ще получите продуктовите ключове в електронната си поща. Няма пощенски разходи или разходи за куриери! Не е нужно да чакате дни, за да получите стоката.

Моля, имайте предвид, че не е възможен ъпгрейдът от Home версията към Pro. Необходимо е първо да изтеглите Windows 10 Pro от сървърите на Microsoft и да я активирате с кода, получен в електронната поща.

Платено съобщение
Коментари
Все още няма коментари
Статистика
Прегледи 13
Коментари 0
Рейтинг
Добавена на11 Юни 2018
ИзточникKaldata

Тагове
Windows, Goodoffer24
Ние във фейсбук