Българският ИТ портал
Потребителско име
Парола
Регистрация
Нова парола
Изпрати SMS | Новини | Онлайн превод
  SoftVisia

Продажбите на Microsoft Surface Hub 2 ще започнат през 2019 година

  Microsoft Surface Hub 2    2019

Microsoft съобщи, че подготвя продажбите на стенната компютърна система Surface Hub от второ поколение, но не обяви подробните технически характеристики.

Корпорацията показа само изображенията на Surface Hub 2 и даде съвсем малко информация за устройството. Това е моноблочен компютър с голям сензорен екран. Възможно е използването на стилуса Surface Pen. Устройството работи под управлението на операционната система Windows 10. Логването става чрез сканиране на пръстовия отпечатък.

В сравнение с първото поколение, Surface Hub 2 има по-тънки рамки. Съотношението на страните на дисплея е 3:2. Не е поставена камера и за провеждането на видеоконференции ще трябва да се използва външна уеб камера. Surface Hub 2 може да се използва на поставка или да се закрепи на стената. Интересно, че че е възможно разполагането на няколко подобни компютъра за увеличение на екранното пространство, ако един 50,5-инчов дисплей се окаже малък.

Новата компютърна система е адресирана към бизнес сегмента. Microsoft заяви, че Surface Hub от първо поколение се използва в 5 000 големи компании, включително половината от рейтинга Fortune 100.

Масовите продажби на Microsoft Surface Hub 2 ще започнат през 2019 година. Но някои клиенти могат да получат устройството още тази година.

Коментари
Все още няма коментари
Статистика
Прегледи 11
Коментари 0
Рейтинг
Добавена на17 Май 2018
ИзточникKaldata

Тагове
Surface, Microsoft
Ние във фейсбук