Българският ИТ портал
Потребителско име
Парола
Регистрация
Нова парола
Изпрати SMS | Новини | Онлайн превод
  SoftVisia

Робърт Дауни Дж. ще създава оригинално съдържание за YouTube Red

  .      YouTube Red

Актьорът, известен с ролята си на Тони Старк от популярната поредица „Железния човек“ започва работа по документални серии относно изкуствения интелект.

Робърт Дауни Дж. и неговата жена, Сюзан Дауни, са сключили споразумение с Google и YouTube за направата на осем епизода от документална поредица, свързана с AI революцията, предава The Verge. Сериите ще се излъчат по платения вариант на популярната платформа за видеосподеляне, YouTube Red.

Дауни ще е домакин и глас зад кадър на сериите, а негови гости ще са известни философи, учени и други специалисти, чиято сфера на дейност е изкуствения интелект. Фокус на поредицата ще е начина, по който живота ни бива променян от нахлуването на AI технологиите в него, както и влиянието върху работата и професиите.

„Робърт и аз споделяме общо любопитство относно изкуствения интелект – една сложна и често създаваща полемика тема“, обяснява жената на Дауни в изявление за пресата. „Целта ни е да изследваме темата през фокуса на обективността и достъпността по един задълбочен, смел и забавен начин“.

Коментари
Все още няма коментари
Статистика
Прегледи 10
Коментари 0
Рейтинг
Добавена на16 Май 2018
ИзточникKaldata

Тагове
YouTube
Ние във фейсбук