Българският ИТ портал
Потребителско име
Парола
Регистрация
Нова парола
Изпрати SMS | Новини | Онлайн превод
  SoftVisia

Анонс на 32-инчовия телевизор Xiaomi Mi TV 4S с цена под $200

 32- Xiaomi Mi TV 4S  0

Днес се състоя официалният анонс на новия телевизор Xiaomi Mi TV 4S, който е най-евтиното устройство от тази продуктова гама.

Xiaomi Mi TV 4S е с много красив външен вид и струва едва $190. Това е направо евтино, като се има предвид, че на пазара излиза най-съвременен 32-инчов телевизор с най-нов хардуер.

 32- Xiaomi Mi TV 4S  0

Xiaomi Mi TV 4S е оборудван с 32-инчов IPS дисплей с резолюция 1366х768 пиксела (HD+), честота на обновяване на изображението 60 Hz, време за реакция на точката 8,5 милисекунди и ъгъл на виждане по хоризонтала и вертикала 178 градуса. Телевизорът се базира на 4-ядрения процесор Amlogic T962 с тактова честота 1,5 GHz плюс интегрирания графичен ускорител Mali-450. Налични са 1 GB оперативна памет, 4 GB флаш-диск, поддържат се редица интерфейси.

 32- Xiaomi Mi TV 4S  0

Xiaomi е поставил Ethernet гнездо за жично включване към интернет, два USB порта, три HDMI интерфейса. Вместо операционна система се използва опростена версия на MIUI 9 с име Xiaomi PatchWall. Нейният интерфейс е удобен, като е предвидено и участието на дистанционно.

 32- Xiaomi Mi TV 4S  0

Вградения в телевизора софтуер дава възможност за директното възпроизвеждане на MKV, AVI и MP4 файлове. В комплекта към телевизора е включено и дистанционното Bluetooth Voice Remote Control.

Телевизорът Xiaomi Mi TV 4S може да бъде поръчан от уебсайта на производителя.

Коментари
Все още няма коментари
Статистика
Прегледи 16
Коментари 0
Рейтинг
Добавена на17 Апр 2018
ИзточникKaldata

Тагове
Xiaomi
Ние във фейсбук