Българският ИТ портал
Потребителско име
Парола
Регистрация
Нова парола
Изпрати SMS | Новини | Онлайн превод
  SoftVisia

Microsoft отложи излизането на Redstone 4 заради грешка, водеща до BSOD

Microsoft    Redstone 4  ,   BSOD

Следващото голямо обновяване за Windows 10 с кодово име Redstone трябваше да излезе миналия вторник. Но не излезе. Microsoft откри някаква критична грешка и ъпдейтът бе спрян.

А днес софтуерният гигант направи нетипична стъпка и вместо кумулативния ъпдейт представи нова версия на операционната система.

„В някои случаи възникват проблеми със стабилността, често водещи до BSOD (синия екран на смъртта) при персоналните компютри“ – каза ръководителят на програмата Windows Insider Дона Саркар. „Вместо кумулативно обновяване с оправянето на всичките забелязани проблеми, решихме да представим нов версия, в която са включени всички необходими поправки„.

Новата версия вече е достъпна за участниците в тестовата програма Windows Insider в бързия канал на обновяванията и съвсем скоро трябва да излезе и в каналите Slow и Release Preview. Това е версия 17134 и най-вероятно тя ще е финалната вместо версията 1803.

Не се знае кога точно ще излезе Redstone 4, а очакванията на специалистите са това да стане през месец май.

А в същото време Microsoft усилено работи върху следващото голямо обновяване Redstone 5. Повече подробности за него очакваме по време на конференцията за разработчици Build 2018.

Коментари
Все още няма коментари
Статистика
Прегледи 12
Коментари 0
Рейтинг
Добавена на17 Апр 2018
ИзточникKaldata

Тагове
BSOD, Redstone, Microsoft
Ние във фейсбук