Дебютът на смарт-дисплея на Sony с интелигентен асистент се очаква това лятото

  -  Sony

Корпорацията Sony, според мрежови източници, се готви да пусне „умен“ дисплей със интелигентен гласов асистент.

Спомнете си, че през изминалата година на изложението IFA 2017, Sony представи смарт високоговорителя LF-S50G. В това устройство е активиран гласовия асистент Google Assistant. Джаджата е снабдена с адаптери за безжична връзка Wi-Fi IEEE 802.11 a/b/g/n и Bluetooth, а също така и с NFC модул. Твърди се, че колоната осигурява качествен пространствен звук с наситени ниски честоти.

„Умният“ дисплей на Sony, както се отбелязва, също ще използва системата Google Assistant. Устройството ще получи сензорен екран във Full HD формат (1920 ? 1080 точки), но размерът му не се посочва.

  -  Sony

Интернет-източници публикуваха предполагаемото изображение очакваното бъдещо устройство. Над дисплея ще забележите камерата — тя ще позволи организиране на видео-разговори. Съдейки по всичко, отляво и отдясно на екрана ще са разположени високоговорителите.

Отбелязва се също, че смарт-дисплея на Sony ще разчита на софтуерната платформа Android. Анонсът се очаква през лятото — през юли или август. Цената се предполага, че ще бъде около 220-250 щатски долара.

Коментари
Все още няма коментари
Статистика
Прегледи 25
Коментари 0
Рейтинг
Добавена на16 Апр 2018
ИзточникKaldata

Тагове
Sony
Ние във фейсбук