Българският ИТ портал
Потребителско име
Парола
Регистрация
Нова парола
Изпрати SMS | Новини | Онлайн превод
  SoftVisia

Поредна криптоборса губи активи на клиентите си

Поредно криптотържище стана обект на атака. Този път изглежда това е било вътрешно дели. Това стана ясно, след като Coinsecure обвини своя главен стратегически мениджър. Индийската борса отправи обвинение към Амитаб Сахена, че е отговорен за загубата на 438 биткойна – около $3.3 млн., предава ZDNet.

Според внесено в съда в Ню Делхи обвинение от страна на изпълнителния директор на Coinsecure Мохит Калра, Сахена е единственият човек, освен Калра, който е имал знание за ключовете към главния портфейл на борсата. Самият Сахена твърди, че биткойните са „загубени“ в процес по извличането на Bitcoin Gold и частните ключове търгуването между потребителите. Неговият шеф обаче не вярва.

„Ние работим усърдно, за да възстановим възможно по-бързо своите услуги да се опитаме да върнем всичко загубено, като ще държим в течение потребителите ни, за да сме максимално прозрачни“, обещават Coinsecure. От компанията уверяват, че независимо от това колко от загубеното ще могат да възстановят, всички потребители ще получат своите активи в пълен размер.

Coinsecure са открили, че ключовете са публикувани в публичното пространство, а всички логове , свързани със засегнатите портфейли – изтрити.

Коментари
Все още няма коментари
Статистика
Прегледи 9
Коментари 0
Рейтинг
Добавена на16 Апр 2018
ИзточникKaldata

Тагове
Coinsecure
Ние във фейсбук