Българският ИТ портал
Потребителско име
Парола
Регистрация
Нова парола
Изпрати SMS | Новини | Онлайн превод
  SoftVisia

Ще могат да се подменят циферблатите в смарт часовниците Apple Watch

         Apple Watch

Първото поколение смарт часовници Apple Watch излезе още през първата половина на 2015 година. Оттогава технологичният гигант представи цели четири поколения от тези устройства и значително разшири техните възможности.

Досега Apple не позволяваше подмяната на циферблатите на тези устройства, но в новата операционна система watchOS 4.3.1 за Apple Watch е вградена функция за използване на персонализирани циферблати.

За разработването на нови циферблати ще бъде предложен SDK, с помощта на който ще могат да се създават съответните изображения и екрани. Създадените от потребителите нови проекти на тази тема ще могат да се предоставят на потребителите безплатно или платено.

         Apple Watch

Програмистите откриха в кода на фреймуърка NanoTimeKit информация за поддръжката на новата функция във watchOS 5.0 в средата за програмиране Xcode за Mac компютрите.

Очаква се циферблатите от трети страни да станат една от главните иновации на операционната система watchOS 5.0, презентацията на която е обявена за месец юни по време на конференцията за разработчици WWDC 2018. Потребителите ще получат достъп до новата функционалност през есента, когато трябва да излезе стабилната версия на watchOS 5.0.

Коментари
Все още няма коментари
Статистика
Прегледи 12
Коментари 0
Рейтинг
Добавена на16 Апр 2018
ИзточникKaldata

Тагове
Apple, Watch
Ние във фейсбук