Българският ИТ портал
Потребителско име
Парола
Регистрация
Нова парола
Изпрати SMS | Новини | Онлайн превод
  SoftVisia

Как ще изглежда Android с ъпдейта до Material Design 2?

   Android    Material Design 2?

От момента на представянето си през 2014 година, Material Design на Google не е променял драстично външния вид на операционната система Android. В мрежата от време на време се появяват слухове за Material Design 2, с дебюта на който ще се преобрази както самия „зелен робот“, така и приложенията за него. Порталът 9to5Google показа, как може да изглежда Android в бъдеще.

Примерът за визията на Material Design 2 е показан на базата на един от най-важните елементи в Android — магазинът за приложения Google Play.

Според журналистите, в Material Design 2 ще преобладава белият цвят, на фона на който значително се открояват ярки обекти. Също така, важнаjd промяна в новия дизайн са по-заоблените форми. Google вече започна постепенно да внедрява тези нововъведения в своите продукти: ярки примери за това са първата версия на Android P и предстоящото обновление на настолната версия на браузъра Chrome.

Компанията Google все още официално не е анонсирала Material Design 2. Може би, глобалните промени в дизайна на Android ще ги видим през следващата година с излизането на десетата версия.

Коментари
Все още няма коментари
Статистика
Прегледи 11
Коментари 0
Рейтинг
Добавена на16 Апр 2018
ИзточникKaldata

Тагове
Design, Material, Android
Ние във фейсбук