Българският ИТ портал
Потребителско име
Парола
Регистрация
Нова парола
Изпрати SMS | Новини | Онлайн превод
  SoftVisia

Chieftec Scorpion: геймърски корпус с панели от закалено стъкло

Компанията Chieftec анонсира компютърния корпус Scorpion, предназначен за създаване на игрови настолни системи с ефектен външен вид.

Корпусът (модел GL-01B-OP) позволява монтажа на дънни платки със стандартни размери ATX и Micro-ATX. Вътре има място за седем разширителни карти. Дължината на дискретните графични ускорители може да достига 349 mm (при липсата на вентилатори в предната част).

Chieftec Scorpion:

Предният и страничните панели са изработени от затъмнено закалено стъкло, а отпред са монтирани три 120-мм вентилатора с LED-подсветка.

Chieftec Scorpion:

Вътре могат да се поставят два диска със стандартен размер 3,5 инча и две устройства за съхранение на данни във форм-фактор 2,5 инча. Височината на CPU охладителя може да достига до 160 мм.

Chieftec Scorpion:

Корпусът е с размери 436 ? 202,5 ? 505 мм, а теглото е приблизително 6,9 кг без захранването. Върху входно-изходния панел в горната част са изведени портовете USB 3.0 (?2) и USB 2.0, както и жаковете за слушалки и микрофон.

Любопитното тук е наличието на малък дисплей в предната част, на който се изобразява времето, температурата на системата и някои други данни.

Chieftec Scorpion:

Информация за очакваната цена на корпуса Chieftec Scorpion към момента все още липсва.

Коментари
Все още няма коментари
Статистика
Прегледи 12
Коментари 0
Рейтинг
Добавена на14 Март 2018
ИзточникKaldata

Тагове
Chieftec, Scorpion
Ние във фейсбук