Българският ИТ портал
Потребителско име
Парола
Регистрация
Нова парола
Изпрати SMS | Новини | Онлайн превод
  SoftVisia

Гривната Mi Band 3 ще бъде представена днес, но не от Xiaomi

Ето как вече почти цял месец целият свят очаква анонса на спортната гривна Mi Band 3, представянето на която трябва да се проведе на 27 март 2018 г., заедно с телефона Mi MIX 2S. Този фитнес тракер може да бъде пуснат не от Xiaomi, а от едно от нейните дъщерни дружества – Huami Technology.

Броени минути преди написването на новината бе обявено, че днес на 14 март 2018 г. ще се проведе голямо събитие. Журналистите са уверени, че става въпрос за представянето на гривната  Mi Band 3    ,    Xiaomi. Буквално преди няколко минути на официалния профил на Huami Technology в китайската социална мрежа Weibo се появи информация за това, че днес в 21:22 часа ще се проведе официалното представяне на някакво значимо устройство, които всички очакват. Става въпрос вероятно за Mi Band 3.

 

За спортната гривна от инсайдери са известни много факти, включително и това, че тя ще бъде оборудвана с 1,5-инчов OLED-екран, модулите Bluetooth 4.2 LE, GPS и NFC, с поддръжка на платежната система AliPay, както и редица други функции, включително и скенери. Потребителите в коментарите към публикацията пишат, че днес на 14 март ще бъде показана спортната гривна Mi Band 3, като по този начин изразяват надеждата си за това.

Гривната Mi Band 3 може да се окаже почти точно копие на тракера Samsung Gear Fit2 Pro, така че точно сега всички желаещи могат да се запознаят с това как ще изглежда устройството.

Коментари
Все още няма коментари
Статистика
Прегледи 14
Коментари 0
Рейтинг
Добавена на14 Март 2018
ИзточникKaldata

Тагове
Band, Xiaomi
Ние във фейсбук