Българският ИТ портал
Потребителско име
Парола
Регистрация
Нова парола
Изпрати SMS | Новини | Онлайн превод
  SoftVisia

Microsoft добави в каталога с обновяванията новите пачове на Intel

Microsoft         IntelВ своя официален блог Microsoft съобщи, че в каталога на Windows Update са качени нови важни обновявания.

Сега всички притежатели на Windows компютри могат да изтеглят пачовете за процесорите Skylake, Kaby Lake и Coffee Lake. Разбира се, единственото условие е, че потребителят трябва да обнови своя компютър до Windows 10 Fall Creators Update 1709.

Корпорацията съобщи още, че продължава усилено да работи върху софтуерното решение на проблема в своята операционна система. Да не забравяме, че вчера, на 13-ти март, Microsoft представи съответните обновявания за 32-битовите версии на Windows 10 и Windows 8.1.

Важно е, че за Windows 10 софтуерният гигант е премахнал съобщението за ограничената съвместимост с някои антивирусни програми, заради която не можеха да бъдат изтеглени някои от последните ъпдейти. Трябва да се има предвид, че са възможни проблеми в работата на компютъра при използването на несъвместим антивирус.

Microsoft обеща навреме да уведомява потребителите за предстоящи промени и подобрения, които решават каквито и да било проблеми с хардуерните уязвимости Spectre и Meltdown. Това ще бъде продължителен процес, в който ще участват поредица бъдещи ъпдейти.

Коментари
Все още няма коментари
Статистика
Прегледи 13
Коментари 0
Рейтинг
Добавена на14 Март 2018
ИзточникKaldata

Тагове
Windows, Microsoft, Intel, Update
Ние във фейсбук