Българският ИТ портал
Потребителско име
Парола
Регистрация
Нова парола
Изпрати SMS | Новини | Онлайн превод
  SoftVisia

Новата версия на PowerColor Red Dragon RX 570 разполага с 8 GB графична памет

   PowerColor Red Dragon RX 570   8 GB

Наблюдаваното от близо два месеца охлаждане на криптовалутния пазар се отрази добре на геймърските видеокарти. Засега партньорите на AMD и NVIDIA все още не използват най-новите графични процесори и една от тези видеокарти е PowerColor Red Dragon Radeon RX 570.

   PowerColor Red Dragon RX 570   8 GB

Новата графична карта се базира на ядрото Polaris 20 XL и разполага с 8 GB буферна GDDR5 памет. Решението е удачно, понеже от една страна удвоеният обем графична памет ще осигури висока кадрова честота при тежките игри с резолюция 2560х1440 пиксела, а от друга – ще отблъсне манърите със сравнително високата си цена,спрямо предишния модел Radeon RX 570 4GB.

   PowerColor Red Dragon RX 570   8 GB

Конструкцията на цялото устройство заема два разширителни слота – дълга е 255 милиметра и висока 137 милиметра. Охлаждането се осъществява от радиатор с няколко медни топлинни тръби, обдухван от два 92 милиметрови вентилатора. На обратната страна е поставена метална пластина за усилване на конструкцията и за допълнително охлаждане.

   PowerColor Red Dragon RX 570   8 GB

Необходимо е подаването на допълнително напрежение към 8-пиновия PCI-E Power конектор. На интерфейсния панел са поставени три DisplayPort, един HDMI и един Dual-Link DVI-D видеоизходи.

В Европа видеокартата PowerColor Red Dragon Radeon RX 570 се продава при цена около 400 евро.

Коментари
Все още няма коментари
Статистика
Прегледи 11
Коментари 0
Рейтинг
Добавена на14 Фев 2018
ИзточникKaldata

Тагове
PowerColor, Dragon
Ние във фейсбук