Българският ИТ портал
Потребителско име
Парола
Регистрация
Нова парола
Изпрати SMS | Новини | Онлайн превод
  SoftVisia

Компания от ОАЕ получи лиценз за криптовалутен трейдинг

Регистрираната в Дубай компания Regal RA DMCC, дъщерна компания на Regal Assets Inc., получи първият в Близкия Изток държавен лиценз за търговия с криптовалути. Информацията е на Bloomberg.

Компанията е специализирана в инвестирането в злато, сребро, платина и паладий, както и в търговията със слитъци от благородни метали. Сега към арсенала с инвестиционни инструменти бяха добавени и четири криптовалути: Bitcoin, Ethereum, Ripple и Litecoin.

Освен това, компанията предложи на инвеститорите и офлайн услуга за дълготрайно съхранение на криптовалути директно в своя централен офис в Диамантената кула в Дубай. Този “електронен сейф” е предназначен да обезопаси вложенията в криптовалути от хакерски атаки, вируси и престъпници.

“Инвеститорите от целия свят виждат потенциала на криптовалутите, но не желаят да съхраняват големи суми в онлайн портфейли и борси, поради големия риск от пробиви, кражба на данни, вредоносни програми и други проблеми, които могат буквално да унищожат инвестицията. Ние предлагаме по-безопасен метод” – заяви генералният директор на Regal Assets Тайлър Галахър.

След получаването на държавния лиценз екипът на Regal Assets започна изграждането на онлайн платформа за търговия с криптовалути. Компанията възнамерява да получи аналогични лицензи и в други държави.

Коментари
Все още няма коментари
Статистика
Прегледи 15
Коментари 0
Рейтинг
Добавена на13 Фев 2018
ИзточникKaldata

Тагове
Regal
Ние във фейсбук