Българският ИТ портал
Потребителско име
Парола
Регистрация
Нова парола
Изпрати SMS | Новини | Онлайн превод
  SoftVisia

Анонсът на мобилните процесори Intel Coffee Lake-H е вече съвсем близо

    Intel Coffee Lake-H    Към днешен ден продуктовата гама мобилни процесори Intel Core от 8-мо поколение е представена предимно от решенията Kaby Lake-R, предназначени за използване на ултрабуците и други устройства с процесори с малко разсейвана топлина.

Но съвсем скоро можем да очакваме към тях да се присъединят чиповете Coffee Lake-H, дата на излизане на които бе съобщена от Gigabyte Technology.

Представител на популярния тайвански доставчик сподели, че обновената версия на геймърския лаптоп Aero 15X, базиран на процесори Intel Core от 8-мо поколение, ще излезе в края на месец март – началото на месец април. Сегашната версия на този лаптоп използва чиповете Kaby Lake-H.

По този начин, официалният дебют на високопроизводителните мобилни процесори Intel Coffee Lake-H ще се състои през следващите един-два месеца. Според предварителни данни, новата фамилия процесори ще бъде оглавена от 6-ядрения чип Core i9-8950HK с тактова честота 2,9-4,8 GHz. Кратките технически характеристики на мобилните процесори на Intel от 8-мо поколение са дадени в следната таблица:

    Intel Coffee Lake-H

Можем да видим, че в процесорите Intel Coffee Lake-H се използват графичните ядра Intel UHD 630. В останалите процесори от 8-мо поколение това са RX Vega M и UHD Intel 620.

Коментари
Все още няма коментари
Статистика
Прегледи 14
Коментари 0
Рейтинг
Добавена на12 Фев 2018
ИзточникKaldata

Тагове
Intel, Coffee, LakeH
Ние във фейсбук