Българският ИТ портал
Потребителско име
Парола
Регистрация
Нова парола
Изпрати SMS | Новини | Онлайн превод
  SoftVisia

Пазете вашия Apple HomePod, защото поправката му струва адски скъпо

Новата умна колонка Apple HomePod най-сетне е на пазара и с това идват и първите подробности за това колко ще струват нейните поправки. Краткото заключение е – доста.

Всякакъв тип проблеми, които не са покрити от хардуерната гаранция, ще струват до цели 279 долара. В това влизат повреди при изпускане, козметични щети като петна, издрасквания, деформации, вдлъбнатини и др.

При цена на джаджата от 349 долара, сами може да се убедите, че една повреда може да ви излезе доста солено.

Ако дръпнете и извадите кабела на колонките или го повредите по друг начин, това също ще ви струва 30 долара. Гаранцията AppleCare+ не покрива щети по кабелите. Имайки предвид, че колонката трябва да стои на маса или шкаф, вероятността да падне е относително малка, но при всички положения бъдете внимателни с кабела около вас.

В съобщение до своите сервизи, Apple описва повредите с кабелите като “потенциално редки”. В случаи, когато компанията прецени, че има основание за рекламация, вариантите са два – замяна и поправка.

Apple пусна HomePod на 9 февруари и въпреки забавянето не изглежда Apple да е направила промени по дизайна на уреда. Той все още изглежда точно така, както при първоначалния си анонс през юни 2017 г. на WWDC. Да се надяваме, че и здравината на джаджата също е все така на високо ниво.

Коментари
Все още няма коментари
Статистика
Прегледи 10
Коментари 0
Рейтинг
Добавена на12 Фев 2018
ИзточникKaldata

Тагове
Apple, HomePod
Ние във фейсбук