Българският ИТ портал
Потребителско име
Парола
Регистрация
Нова парола
Изпрати SMS | Новини | Онлайн превод
  SoftVisia

EVGA представи “златните” компютърни захранвания SuperNova G1+

EVGA  “”   SuperNova G1+Продуктовата линия компютърни захранвания на компанията EVGA се допълни с новата гама устройства SuperNova G1+.

Включени са модели с мощност 650, 750, 850 и 1000 W с модулно включване на кабелите. Всички модели имат сертификат за енергийна ефективност 80 Plus Gold (коефициент на полезно действие не по-малко от 88% в 230 V електрически мрежи.

EVGA  “”   SuperNova G1+

За разлика от предишните EVGA G1 и G1+, новите захранвания са с 20 мм по-къси, с 22% по-тихи, а стабилизацията на 12 V шина е по-добра.

EVGA  “”   SuperNova G1+

В захранващите блокове EVGA SuperNova G1+ са използвани висококачествени японски кондензатори, разполагат с една 12 V шина с максимална сила на тока от 54 до 83,3 ампера в зависимост от модела и се охлаждат с помощта на един 135 милиметров вентилатор с хидродинамичен лагер с удължен технологичен живот. Предвидени са разнообразни системи за защита от претоварване по ток, по мощност, от понижено и повишено напрежение, късо съединение и прегряване. Всички устройства имат десетгодишна гаранция от производителя, което е рядко срещано при този тип устройства.

Компютърните захранвания EVGA SuperNova G1+ вече могат да бъда закупени от официалните дистрибутори на компанията при цена от $110 до $190 в зависимост от мощността на модела.

Коментари
Все още няма коментари
Статистика
Прегледи 13
Коментари 0
Рейтинг
Добавена на12 Фев 2018
ИзточникKaldata

Тагове
EVGA, SuperNova
Ние във фейсбук