Българският ИТ портал
Потребителско име
Парола
Регистрация
Нова парола
Изпрати SMS | Новини | Онлайн превод
  SoftVisia

Киевският метрополитен предложи на Илън Мъск да помести неговия електромобил в най-дълбоката станция в света

      -  Киевският метрополитен официално поздрави Илън Мъск с най-високо разположения електромобил в света, намеквайки за успешно изстреляната преди няколко дни тежка ракета Falcon Heavy, която изведе в хелиоцентрична орбита личния електромобил на Мъск.

Метрополитенът предложи на Мъск съвместно да поставят нов рекорд за най-дълбоко разположения електрически автомобил. За тази цел милиардерът трябва всичко на всичко да предостави който и да е модел на електромобила Tesla, а киевският метрополитен самостоятелно ще я спусне и инсталира в метростанция “Арсенална”, която е най-дълбоката станция на метро в света с дълбочина 105,5 метра под земята.

Обръщението бе поместено в официалния Twitter акаунт на КП “Киевски метрополитен”:

      -

“Скъпи Илън! Разполагаш с “най-високата” Tesla в света! Това е невероятно! Предлагаме ти да имаш и “най-дълбоката” Tesla, като я поместиш в нашата станция “Арсенална”, която е на-дълбоката метростанция в света с дълбочина 105,5 метра“.

      -

Веднага започнаха да се появяват шеговити изказвания, че за да има “най-дълбоката” Tesla в света, Илън Мъск не е задължително да използва услугите на киевското метро, а може да потопи който и да е модел Tesla в Марианската падина с дълбочина до 11000 метра.

Коментари
Все още няма коментари
Статистика
Прегледи 14
Коментари 0
Рейтинг
Добавена на12 Фев 2018
ИзточникKaldata

Тагове
Tesla
Ние във фейсбук